Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα CDS και το δημοψήφισμα.


ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά και τις αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια αμφιβολία για τον ρόλο του Παπανδρέου. Είναι όμως απαραίτητο, να κάνουμε μία σύντομη ανακεφαλαίωση ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητό, πως το πογκρόμ του Ελληνισμού μεταφράσθηκε σε δισεκατομμύρια για τους “φίλους και συζητητές” του Γιώργου Παπανδρέου.

Δείτε με μεγάλη προσοχή το ρεπορτάζ του MEGA. Όχι του Ολυμπία, του MEGA. Αμέσως μετά το περιβόητο δημοψήφισμα. Δείτε σε ποιά ονόματα αναφέρεται ο αναλυτής και για τι νούμερα μιλάει.

Πάμε τώρα να τα δούμε αναλυτικά.

John Paulson. Έβγαλε δισεκατομμύρια από το “δημοψήφισμα”. Λες και το ήξερε. Ο John Paulson όμως είναι από τους πατέρες των CDS με ανοιχτή δικογραφία στις ΗΠΑ. Ήταν μάλιστα ένας εκ των τριών αλλοδαπών “τορναδόρων” που προέβλεπαν “έξοδο από το Ευρώ”. Δείτε εδώ τα ντοκουμέντα: Η συμμορία των CDS έρχεται ως “μεσσίας” για να αγοράσει τράπεζες… Ενώ η δικογραφία για τον Παπανδρέου είναι στα αζήτητα της βουλής.

George Soros. Προνομιακός συνομιλητής του Παπανδρέου. Ήταν αυτός που μαζί με τον Προβόπουλο, έδωσε το έναυσμα για “τιτανικό” αφού είχε ολοκληρωθεί η πώληση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο Σόρος έκανε τις δηλώσεις για κατάρρευση του Ευρώ, μετά από τις συναντήσεις του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, γεγονός που τους έδινε εξαιρετική βαρύτητα. Τι έκανε λοιπόν ο Σόρος το βράδυ του δημοψηφίσματος; Δείτε εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σόρος, τα ομόλογα της MF Global και το δημοψήφισμα του Παπανδρέου. Ποιους πληρώνεις κύριε Στουρνάρα;

Nuriel Rubini. Προνομιακός συζητητής του Παπανδρέου. Οι δηλώσεις του για έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ μετά τις συναντήσεις του με τον “Έλληνα” πρωθυπουργό, έβαζαν φωτιά στα Spreads. Για να ολοκληρωθεί όμως η απάτη, τα ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν ως “νομπελίστα”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καν προταθεί για νόμπελ. Τέτοιος οχετός ψεύδους: ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” παρουσιάζουν τον Ρουμπινί ως “νομπελίστα”! Δεν είναι απλώς παραπληροφόρηση, είναι συνέργεια στην δολοφονία της Ελληνικής οικονομίας.

Όλοι οι ανωτέρω, μετά την “ομολογία” της Μέρκελ, θα έπρεπε ήδη να διώκονται από την Ελληνική δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες, βασισμένες στις ήδη υπάρχουσες δικογραφίες διεθνώς που τους αφορούν.

Τα ονόματα που δεν αναφέρθηκαν, τα έχει αναφέρει το Ολυμπία. Επίσης άτομα που σχετίζονται με προνομιακούς συνομιλητές του Παπανδρέου: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Και εδώ οι υπόλοιποι: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Αυτή η συμμορία όμως έδρασε με παρόμοιο τρόπο στην “κρίση” της Lehman Brothers. Ο George Soros σόρταρε εκατομμύρια δολλάρια σε λίγα εικοσιτετράωρα το 2008 στην φίρμα με αποτέλεσμα να την γκρεμίσει. Οι Ρεπουμπλικάνοι λίγες ημέρες πριν “ορκιζόντουσαν” ότι η οικονομία πηγαίνει περίφημα, ενώ η Κλίντον υποστήριζε ακριβώς το αντίθετο. Ο Σόρος την δικαίωσε. Ο Rubini (που έγινε διάσημος για τις “προβλέψεις” του στην Lehman) και ο Paulson το ίδιο.

Υπάρχει περίπτωση λοιπόν το μεγάλο κόλπο με τα CDS να ήταν στημένο εξ αρχής;

Την απάντηση την έχει δώσει εδώ και χρόνια το Ολυμπία. Εκεί κλείνει και ο κύκλος. Τα τελευταία γεγονότα με το ΤΤ, απλώς επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εγκληματικής συμμορίας που οργάνωσε και κέρδισε πάνω στην πτώχευση της χώρας:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου