Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Ο Κώστας Καραμανλής, δεν θα γίνει Σαμαράς.

Βγήκαν πάλι στην γύρα οι γνωστοί – άγνωστοι μετά την χθεσινή ψηφοφορία, για να σχολιάσουν την στάση Καραμανλή που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. “Πλήρης η στήριξη Καραμανλή στον Σαμαρά” οι μεν, “πάλι ναι σε όλα ο Καραμανλής” οι δε.

Ουδείς όμως τόλμησε να αποκαλύψει ακριβώς τι έγινε χθες στην βουλή. Γιατί τότε, η προπαγάνδα θα πήγαινε περίπατο. Τι ακριβώς έκανε ο Καραμανλής στην κοκορομαχία Σαμαρά – Τσίπρα; Χειροκροτούσε μήπως αλλαλάζοντας τον… Βενιζέλο ή τον Στουρνάρα; Όχι. Η σημειολογία ήταν εκκωφαντική, γι’ αυτό και την απέκρυψαν. Την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού, ο Κώστας Καραμανλής απουσίαζε επιδεικτικά από την αίθουσα. Βρισκόταν στο γραφείο του και περίμενε να τελειώσει για να κατέβει να ψηφίσει. Αυτό τα λέει όλα, όπως άλλωστε και η πρόσφατη ηχηρή απουσία του από το δώρο των συχνοτήτων στους νταβατζήδες.

Όσοι όμως αναρωτιούνται ακόμα γιατί ο Κώστας Καραμανλής δεν ρίχνει την κυβέρνηση, δεν έχουν καταλάβει το αυτονόητο: Ο Κώστας Καραμανλής, δεν πρόκειται να γίνει Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου