Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ «ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΣΤΟΥΣ... ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!


ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΤΟ (wifi) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΜΕ ΤΟ (wife) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΓΥΝΑΙΚΑ...!!!

Το Τσίπρα, πού «ξετρέλανε» στη κυριολεξία όσους τον άκουσαν (περίπου 50) στη ομιλία του στο ΤΕΞΑΣ, στή γενέτειρα του καπιταλισμού, έγινε κυρίως και αντικείμενο χλευασμού και λοιδωρίας --ως ανεπίδεκτος μαθήσεως-- γιά τα αγγλικά του...

Έτσι η εφημερίδα Καθημερινή με τον σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη και επειδή η «φυλή» των Τσιπροσυριζαίων στεναχωρήθηκε από τη δήλωση του Πρωθυπουργού για δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, ειρωνεύεται και λοιδωρεί τόσον τη πολιτική όσον και τα ακατανόητα αγγλικά του Τσίπρα, με το παραπάνω σκίτσο.
***********
Είναι εμφανές ότι το (wifi) με το (wife), έχουν περίπου τη ίδια προφορά και ένας ημιμαθής όπως το Τσίπρα, εύκολα μπερδεύουν τις έννοιές τους…
***********
Ε, το Τσίπρα, νόμισε ότι ο Σαμαράς υποσχέθηκε δωρεάν... γυναίκες στους Έλληνες...!!!
 
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΕΝ ΜΕΣΩ» ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ και ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ...!!!


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Αυτό δεν είναι θέαμα κοινοβουλευτικής ομάδος και μάλιστα στη Βουλή, αυτό λέγεται «τσιπραργιό» και κατάντια κοινωνικής και αισθητικής... αποσύνθεσης...!!!
Είπαμε, η Ελλάδα είναι φτωχή Χώρα, αλλά και τη δεκαετία του 50 είμαστε καταστραμμένοι, ρημαγμένοι, ζώντες με μεγάλες στερήσεις, επειμέναμε όμως -- όπως γράφει και ο Χρ. Γιανναράς-- να αξιολολογούμε τους ανθρώπους,

από τη γλώσσα που μιλούσαν, και την αμφιεσή τους...
**********
Καί συμπληρώνει ο Καθηγητής:
**********
«Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της... μάνας»...!!!
***********
Πού τέτοιο πράγμα στους...τσιπροσυριζαίους....
***********
Εδώ, ο Τσίπρας έχοντας δίπλα του στα έδρανα της Βουλής τον πατέρα του ληστή των Τραπεζών (Βούτση) και τον φοροφυγά του 1.000.000 ευρώ (Μητρόπουλο) μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίς και...ήθους...!!!
**********
Απουσιάζει από το καντράν ο Βουλευτής και υπεύθυνος Οικονομικών του Συριζα, ο Σταθάκης πού κατηγορείται για κακούργημα ατασθαλιών στο Πανεπιστημίο Κρήτης.Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗ... ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου