Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χαζό τον περάσατε τον Αλέξη??? Αφού ξέρει ότι αν τεθεί η Χ.Α. εκτός νόμου, μετά, έρχεται και η δική του η σειρά....

Την θέση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ότι o Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, εξέφρασε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας απορρίπτοντας το προσκλητήριο του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά να συνεργαστούν όλοι για να βγει ο Σύνδεσμος εκτός νόμου.

"Να τεθεί ενώπιον του νόμου αν κριθεί ότι έχει διαπράξει αδικήματα αλλά όχι και να βγει εκτός νόμου ένα ολόκληρο κόμμα", εξέφρασε την άποψη ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, από τη Βιέννη, όπου και βρίσκεται.

Ο κ. Τσίπρας, σε δηλώσεις του από την πρωτεύουσα της Αυστρίας, σημείωσε ότι «στις δημοκρατίες ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να έχει όποια ιδεολογία θέλει», ωστόσο οι τελευταίες «πρέπει να διαθέτουν κανόνες και οι εγκληματικές οργανώσεις να αντιμετωπίζουν το νόμο, γιατί έτσι προστατεύονται οι κοινωνίες».

«Εάν, λοιπόν η οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, μπορεί να το κάνει. Υπάρχει νομικό πλαίσιο να το κάνει», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για μέχρι στιγμής «μετριοπαθή στάση» έναντι της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτήρισε, τέλος, ανιστόρητη τη «θεωρία των δύο άκρων», με την εξίσωση ως ακραίων του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής και ευτυχές το γεγονός ότι στελέχη της ΝΔ  όπως ο Δ.Αβραμόπουλος και η Ν.Μπακογιάννη «αποδοκίμασαν άλλα στελέχη της που εξέφρασαν ανάλογες απόψεις».

«Αυτό είναι κάτι ελπιδοφόρο για την ελληνική πολιτική ζωή. Σημαίνει ότι, ευτυχώς, δεν βρισκόμαστε στο ’60. Δεν μας έχουν πάει ακόμα στη δεκαετία του ’60 και δεν θα τους αφήσουμε να μας πάνε», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.


defencenet.gr


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_2952.html#ixzz2fhG904ag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου