Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: "Η ΦΕΥΓΕΙΣ, Η ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤ Η ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ"

altΣυντάχθηκε απο τον Κωνσταντίνο Κρανίτη
Το έγγραφο 1782/19 Αυγούστου 2009 της Ε.Υ.Π., που αναφέρεται στο περιοδικό Επίκαιρα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που από τότε ακόμη σας είχαμε δώσει, για προσπάθεια των παγκόσμιων επικυρίαρχων για αποπομπή του Καραμανλή και οικονομική εξαθλίωση του πληθυσμού της Ελλάδος.
Στον Καραμανλή, σύμφωνα με αυτά που λένε οι δικές μας πηγές από τη Μόσχα,, δόθηκαν τρεις επιλογές.

1. Κάνει εκλογές και φροντίζει να τις χάσει.
2. Κάνει εκλογές, τις κερδίζει και φέρνει το ΔΝΤ.
3. Τον κατεβάζουν βίαια από την εξουσία με γεγονότα χειρότερα από τα Δεκεμβριανά, ή τον σκοτώνουν.
Το αποτέλεσμα δείχνει το τι επέλεξε ο Καραμανλής.
Προσοχή χρειάζεται το γεγονός, κατά το οποίο, παρά την μεγάλη ήττα της Ν.Δ. ακολούθησε τρομακτική πλύση εγκεφάλου μέσω όλων σχεδόν των ΜΜΕ και των μαϊντανών δημοσιογράφων, προσωπικά κατά του Καραμανλή, αλλά και της ΝΔ, σαν σχεδόν αποκλειστικά των μόνων υπεύθυνων για το ότι "οδηγηθήκαμε" στο ΔΝΤ.
Το παραμύθι, το έφαγαν βέβαια σχεδόν όλοι και είπαν και ευχαριστώ, αφού το μόνο εύκολο είναι να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε πολιτικού.
Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε
Ο Καραμανλής όμως, εκτός από τις συμφωνίες με τον Πούτιν, έκανε και κάτι άλλο που τελικά τον έφαγε.
Ήταν ο μόνος σύγχρονος Έλληνας πολιτικός, που είπε ΟΧΙ στους Αμερικάνους, όταν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, είπε το όχι για το όνομα της Μακεδονίας και μάλιστα παρουσία του Μπους που είχε πάει στη σύνοδο, ειδικά για αυτό το λόγο.
Εδώ τίθεται και το ερώτημα. "Γιατί ο τότε απερχόμενος από την προεδρία των ΗΠΑ Μπους, ήθελε, η αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονια, να είναι η τελευταία μεγάλη πράξη του, σαν προέδρου των ΗΠΑ;"
Αυτή η πράξη του Καραμανλή ήταν και το τέλος του. Το μεγαλύτερο όμως σφάλμα του Καραμανλή ήταν το ότι δεν ολοκλήρωσε την συνεργασία με τον Πούτιν, που ήταν και ο μόνος που μπορούσε να του παράσχει προστασία, σ΄αυτόν και την Ελλάδα.

Άλλο ερωτημα είναι γιατί οι πολιτικοί αρχηγοι των άλλων δυνάμεων της χώρας όταν τους κάλεσε στο μαξίμου ο Κ.Καραμανλης να ζητησει την στηριξή τους όσον αφορά μέτρα κατά της παγκόσμιας κρίσης ώστε να θωρακίσει την ελληνικη οικονομια, έπεσαν να τον φάνε, ενω ήξεραν το παρασκήνιο. Μην ξεχνάμε οτι ο ΓΑΠ εκείνη την  εποχή ήδη συνομιλούσε με το ΔΝΤ για την είσοδο της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.Δεν το λέμε εμείς, ο ίδιος ο πρόεδρος του ΔΝΤ το παραδέχτηκε Ντομινίκ Στρως Καν.
Άρα έχουμε προδοσία εκ των έσω, ομολογημένη, με συνυπεύθυνους μαζι με τον ΓΑΠ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης
Επίσης είχε κριθεί "επικίνδυνος" και ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Γράψας, τον οποίο επίσης φρόντισαν να απομακρύνουν, προς έκπληξη όλων.
Ήθελαν έναν αρχηγό ΓΕΕΘΑ που θα έλεγε για παράδειγμα, ότι "στο Μαραθώνα οι Έλληνες πολέμησαν για την ειρήνη".
Όσον αφορά την διακυβέρνηση Καραμανλή, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και η επιτυχέστερη, αφού είχε δεσμευθεί να μειώσει τον κρατικό τομέα και τα έξοδά του, πράγμα που δεν έκανε. Όσον αφορά τον υπερδανεισμό, ουσιαστικά πήρε μόνο 60 δις, αφού τα υπόλοιπα ήτανε για εξώφληση δανείων του παρελθόντος, που για να ξεχρεωθούν, έπρεπε η Ελλάδα να περισέψει 400 δις σε έξη χρόνια, πράγμα που κανένα κράτος πάνω στον πλανήτη δεν μπορεί να κάνει, γι αυτό και σας λέμε ότι το μόνο εύκολο είναι το να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε πολιτικού.
Για να τον χτυπήσουν θυμίζουμε, ότι εκτός από τα Δεκεμβριανά, του δώσανε και τις μεγαλύτερες πυρκαγιές στην ιστορία της Ελλάδος.

Σχόλιο
 Μην ξεχνάμε οτι προεκλογικά ο Κ.Καραμανλής προειδοποιήσε τους Έλληνες για το τι επρόκειτο να συμβεί. Δεν φρόντισε λόιπόν ο Καραμανλής να χάσει τις εκλογές του 2009 όπως αφηνεται να εννοηθεί απο τα επίκαιρα, αλλά παρά τις απειλές της πρεσβείας ο ιδιος προειδοποίησε τους Έλληνες, που όμως αυτοι δεν τον άκουσαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου