Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ... ΓΚΑΖΑΚΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ;







Γιατί; Είχε ενοχλήσει με τις αποκαλύψεις του το τελευταίο διάστημα;\

Μα αφού πρόλαβε και του έβαλε τα γκαζάκια η κυβέρνηση, ακυρώνοντας στην ουσία την θέση που είχε για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Γιατί λοιπόν ξοδευτήκατε;



Συνεχίστηκε το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια. Η τρίτη εμπρηστική επίθεση που εκδηλώθηκε σήμερα είναι αυτή στο πολιτικό γραφείο του Γ. Σούρλα στην οδό Μιχαλακοπούλου στα Ιλίσια. Οι άγνωστοι κατάφεραν να φτάσουν ως τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας και να τοποθετήσουν γκαζάκια. Ο Γιώργος Σούρλας είναι γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η έκρηξη έγινε στις οκτώ τα ξημερώματα. Οι δράστες πυροδότησαν τον μηχανισμό την ώρα που επιχείρησε να βγει από το σπίτι της η ιδιοκτήτρια του διπλανού διαμερίσματος με αποτέλεσμα η γυναίκα να χρειαστεί να aμεταφερθεί στο νοσοκομείο ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και O σύζυγος της άτυχης γυναίκας καθώς και εκείνος εισέπνευσε καπνούς. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι και οι δύο δεν διατρέχουν κίνδυνο ζωής.
Οι δράστες τοποθέτησαν δύο γκαζάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του γ.γ.Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης προκαλώντας υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου