Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Κίνηση ΜΑΤ Καμμένου


Την στιγμή που ο εσωκομματικός πόλεμος της ΝΔ στην Κέρκυρα καλά κρατεί και την ανάγκη ενίσχυσης του ψηφοδελτίου από τους 

Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Πάνος Καμμένος ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη όλων των υποψηφίων και της συντονιστικής επιτροπής της Κέρκυρας αποφάσησε να θέσει επικεφαλή του ψηφοδελτ ίου τον Χρήστο Άνθη, ο οποίος ως ο πρόεδρος του 

Περιφερειακού Συμβουλίου υπό την σημαία της ΝΔ έδωσε αγώνα για τον τόπο του την περιφέρεια Κέρκυρας. 

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ηρώ Λέλλα , ο Χρήστος Άνθης υποστήριξε ότι υπήρξε πάντα αντιμνημονιακός και επέλεξε να δώσει τη μάχη του μαζί με όλους τους Έλληνες, όλη την κοινωνία που περνάει άσχημα. 

Η απόφαση Άνθη να εγκαταλείψει την ΝΔ μάλλον δεν ήταν και τόσο ξαφνική. Η υπόγεια πίεση πολιτευτών της ΝΔ να βγεί από το ψηφοδέλτιο στις 6/5 και η αντικατάστασή του από πρόσωπα όπου το άθροισμα των ψήφων τους προκαλούν γέλωτα ήταν θέμα κατά την προεκλογική περίοδο για τους ψηφοφόρους της ΝΔ στην περιφέρεια και ειδικότερα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των υποψηφίων. 

Θέλοντας ο κ. Άνθης να δώσει ένα τέλος στη συμμετοχή του στον κατήφορο του πρώην κόμματός του τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε πανελλαδικό, τόσο ιδεολογικά όσο και σε επίπεδο αξιοπιστίας, μετά τις αποφάσεις του αρχηγού της ΝΔ να αντικαταστήσει τον σκληρό πυρήνα της ΝΔ με αρκετή ακροδεξιά, γάμους και πανηγύρια, ακολούθησε ιδεολογικά τους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι των αντιπροσωπεύουν και πιστεύει ότι και ο ίδιος θα μπορέσει να δώσει πολλά για την ανοικοδόμηση της Ελλάδος μέσα από τις στάχτες της. 

Η αντιδράσεις στην κίνηση Καμμένου με την προσχώρηση του κ. Άνθη στο ψηφοδέλτιο των Α.Ε. θεωρείτε από πολλούς κίνηση ΜΑΤ και θα φέρει μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό της Κέρκυρας!
http://nothia.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου