Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

H Αναστασία Σαλή-Παπασαλή καίει τη Νέα ΔημοκρατίαΤελικά όπως φαίνεται ο ΓΑΠ μέσα στην τρικυμιά του εγκεφάλου του  έκανε και ένα καλό.
Όποιος έχει υπομονή και χρόνο ψάχνοντας στις διάφορες υπηρεσίες και δημόσιους οργανισμούς μπορεί να ανακαλύψει εκπληκτικά πράγματα. Δείτε τι ανακαλύψαμε πρόσφατα. Είναι γνωστό σε όλη την Κερκυραική κοινωνία το τεράστιο πρόβλημα στέγασης των...
φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου εξ’ αιτίας των περικοπών από το Υπουργείο Παιδείας. Για να δούμε όμως τι συμβαίνει στις Πρυτανικές Αρχές. 

Στις 23-9-2011 η νέα πρύτανης , κυρία Αναστασία Σαλή-Παπασαλή υπογράφει μια εντολή μετακίνησής της προκειμένου να της καλυφθούν οδοιπορικά μετάβασης, (δηλ. αεροπορικά εισιτήρια αλλά και ημερήσια αποζημίωση!!) στη Θεσσαλονίκη.Για ποιο λόγο λετε εσεις;;;- για να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ!!!!!!!!!!!! Αλήθεια, ποια ανάγκη του Πανεπιστημίου εξυπηρετούσε αυτή η μετακίνηση; 
Στην απόφαση δεν αναγράφεται το ποσό της δαπάνης, ωστόσο ένα προγενέστερο έγγραφο μας προϊδεάζει για τα ποσά που θα δαπανηθούν σε όλες τις μετακινήσεις της κυρίας πρυτάνεως για το οικ. έτος 2011 (δηλαδή για τους υπολοιπόμενους 4 μήνες από Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, εφόσον η θητεία της ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου).Το ποσό είναι 5.000 ευρώ (πέντε χιλιάδες)
Προσοχή όμως! Τα 5.000 ΔΕΝ αφορούν μόνο αυτήν την μετακίνηση αλλά και άλλες που έγιναν ή θα γίνουν.Τελικά, μάλλον «Λεφτά Υπάρχουν» στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο!

1 σχόλιο:

  1. Μόνο αν σταματήσουν αυτά η χώρα θα πάει μπροστά.
    Να ξέρεις αγαπητέ ότι το Ιόνιο Παν/μιο απολύει συμβασιούχους και υποψήφιους διδάκτορες που προσπαθούν να κάνουν το διδακτορικό τους με την πρόφαση ότι δεν υπάρχουν χρήματα και γίνονται περικοπές.
    Αλλά οι μόνιμοι βρίσκουν χρήματα και ευρωπαϊκά προγράμματα και μοιράζονται χιλιάδες ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή