Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Δήλωση σοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπονοεί ότι ο Συμπιλίδης χρηματίστηκε για να ρίξει την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη!

20120421-162123.jpgΕίναι φοβερό αυτό που συμβαίνει μετά την παραίτηση Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, στα οποία όμως φαίνεται ότι βρήκε θέση ο … Καραμανλοφάγος Τσιτουρίδης!
Με δήλωση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορεί ευθέως τον Συμπιλίδη για… χρηματισμό (τριάκοντα αργύρια) που ήθελε να τα… εξαργυρώσει πολιτικά!
Η δήλωση προκαλεί σοκ σε όσους έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας τους διότι παραπέμπουν στην τότε συνωμοσιολογία ότι η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν προϊόν …λαδώματος σε όσους απεχώρησαν. Όμως η χρονική στιγμή της δήλωσης, γίνεται την ίδια στιγμή που αρχηγός της ΝΔ είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο κ. Συμπιλίδης ήδη έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από τα ψηφοδέλτια. Αναμένεται 
λοιπόν η αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε αυτή την απίστευτη κατηγορία η οποία εκστομίστηκε χωρίς κανένα στοιχείο και η όποια πικρία δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Τέτοια μομφή δεν εκστομίστηκε ούτε και όταν η κυρία Μπακογιάννη διεκδικούσε την αρχηγία της ΝΔ με αντίπαλο τον ίδιο τον Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου