Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΘΡΑΣΟΣ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η Ν.Δ...!!! ΑΠΟ ΤΑ 125 δις ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΤΑ... 118 δις ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...! 

Στην αντεπίθεση περνά η Ν.Δ., εκδίδοντας αναλυτική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, το μοναδικό χρέος που δημιούργησε η Ν.Δ. μετά βίας αγγίζει τα 7 δισ. 
Κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για θράσος και προπαγάνδα, εξηγεί ότι:
* - Από τα 125 δισ. ευρώ που δανείστηκαν οι κυβερνήσεις Καραμανλή από το 2004 έως το 2009, τα 45 δισ. αφορούσαν στην αναχρηματοδότηση παλαιότερου χρέους.
* - «Καινούργιο χρέος» είναι τα υπόλοιπα 80 δισ. ευρώ από τα οποία:
* - Τα 50 δις, πήγαν για την εξυπηρέτηση παλαιότερου χρέους που παρέλαβε η Ν.Δ. από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ
* - 10 δισ., κάλυψε πληρωμές εξοπλιστικών προγραμμάτων, που ομοίως είχαν παραγγείλει κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ
* - 7,5 δισ. δαπανήθηκε για πληρωμές Κοινωνικής Ασφάλισης, στα ταμεία ΔΕΗ, ΟΤΕ και ΙΚΑ, τις οποίες επίσης είχαν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ
* - 2,6 δισ. πήγε για την εξόφληση των «σπασμένων» στην υγεία πουκληροδότησε το ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ., ήτοι για χρέη νοσοκομείων.
«Τα 73 στα 80 δισ. ήταν υποχρεώσεις που άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ»
« Η καθαρή συμβολή των κυβερνήσεων της Ν.Δ. στο χρέος, για τα πεντέμισι χρόνια που έμεινε στην εξουσία ήταν γύρω στα 7 δισ.»
«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, όπως όλοι ξέρουμε, μέσα από τη λαίλαπα του ΔΝΤ έχει αυξήσει το χρέος μας πέρα από κάθε σύγκριση με το παρελθόν.
Κι έχει από πάνω το θράσος να μιλάει»...!!
Περισσότερα εδω:
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=37312

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου