Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ-ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

1600763Περισσότερα από εκατό χιλιάδες ψάρια βρέθηκαν να επιπλέουν άψυχα στα νερά του ποταμού Άρκανσο στις Ηνωμένες Πολιτείες. . Αρκετά από αυτά δόθηκαν για ανάλυση αλλά οι ειδικοί δεν μπόρεσαν  να εντοπίσουν από τι πέθαναν.
Εκατόν εξήντα χιλιόμετρα μακρύτερα  οι κάτοικοι το πρωί της πρωτοχρονιάς διαπίστωσαν με φρίκη ότι χιλιάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό νεκρά, ενώ ακόμη χίλια πέθαναν στο έδαφος.  Κανείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση και ακούστηκαν και πάλι οι βλακείες περί ακραίων καιρικών φαινομένων .Δεν μας εξηγεί κανείς όμως πως πέθαναν τα πουλιά στο έδαφος και πως πέθαναν τα ψάρια.


Το θέμα δεν σταματά όμως εκεί. Στην Αϊτή στη λίμνη Αζουέϊ χιλιάδες ψάρια βρέθηκαν επίσης νεκρά, όπως και στη Φλώριντα στο Spurce Creek. Σαν να μην έφτανε αυτό στον κόλπο Chesapeak μεταξύ της Virginia και της  Maryland, βρέθηκαν περίπου δύο εκατομμύρια νεκρά ψάρια. Επίσης στην Manitoba του Καναδά βρέθηκαν χθες χιλιάδες νεκρά πουλιά και οι αρχές απέκλεισαν την περιοχή μέχρι να τα μαζέψουν.
Το ίδιο έγινε και στο New Jersey όπου χιλιάδες πουλιά έπεφταν νεκρά συνέχεια από τον ουρανό και κάλυπταν την περιοχή μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι.

Το γεγονός επαναλήφθηκε στη Σουηδία. Οι κάθε άλλο παρά ειδικοί, λένε ΄τι τα γεγονότα δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Προφανώς κάτι συμβαίνει και αυτό που συμβαίνει δεν οφείλεται στις βλακείες και τα ψέματα των μεγαλοοικολόγων αλλά έχει να κάνει με κάποιες από τις δραστηριότητες των "αφεντικών" τους.
Το όλο θέμα δεν είναι άσχετο ούτε με το ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός των μελισσών μειώνεται και σχεδόν έχουν αφανιστεί στις ΗΠΑ.
Θα επανέλθουμε με νεότερα, αφού τα ίδια έγιναν και σε πολλά μέρη της Νότιας  Αμερικής





http://www.youtube.com/watch?v=mDcVZ59m8II&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=gdKUcF5RPoA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mk5S9tWnRC8&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου