Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καταρρέουν τα ψεύδη του «Ποταμιού» – Το Protagon ανήκει στον Θεοδωράκη

ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Ή ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Ποταμιού, υποστήριξε ότι από την Άνοιξη του 2014 έχει εκχωρήσει το Protagon. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της ΕΕΤΤ όμως, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραμένει ο ιδιοκτήτης του Protagon δια το νόμο. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τους ψευδείς ισχυρισμούς ο Θεοδωράκης ουδέποτε επέδειξε έγγραφο που να πιστοποιεί την καταβολή του αναλογούντως φόρου από την «μεταβίβαση» των μετοχών ή το ανάλογο πιστοποιητικό τροποποίησης από την δημόσια αρχή.
Εδώ καθίσταται επιτακτική η παρέμβαση του εισαγγελέα βάσει του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, ωστε να διερευνήσει:

Πως δικαιολογείται η τεράστια δαπάνη που κατέβαλε το μόρφωμα Θεοδωράκη προκειμένου να συμμετάσχει σε Ευρωεκλογές – εκλογές.
Να διερευνηθεί από κόμμα και κανάλια ο τηλεοπτικός χρόνος που απέλαβε με την μορφή συμμετοχής στελεχών, ο οποίος ηταν ανάλογος με αυτόν της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως ηταν κυβερνηση ενώ το κόμμα Θεοδωράκη μόλις είχε ιδρυθεί.
Ο επαγγελματίας δημοσιογράφος του Protagon, υποστήριξε επίσης ότι η ιστοσελίδα δεν ανήκει στον Θεοδωράκη. Ας αποκαλύψει λοιπόν ποιός τον πλήρωνε και με ποιά ιδιότητα.
Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του ιδίου, των εκπροσώπων του και του κόμματος ώστε να ελεγχθεί η ροή χρήματος. Κανείς άλλωστε δεν λέει ένα τόσο χονδροειδές ψέμμα χωρίς σκοτεινό κίνητρο.
Εάν η δικαιοσυνη ατονήσει, υπάρχουν οι καινούριοι θεσμοί που οφείλουν να κάνουν αισθητή την ύπαρξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου