Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Βόμβα Παυλόπουλου στο love story της συγκυβέρνησης: Εθνικός μειοδότης ο Παπανδρέου, ήθελε την Ελλάδα μπανανία. Και γιατί τον καλύπτετε ως κόμμα κ. Παυλόπουλε;

tragkas_pavlopoulosΟ βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, από τους στενούς συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή επί πρωθυπουργίας του, αποκάλυψε στονΓιώργο Τράγκα όλο το παρασκήνιο των πιέσεων που ασκήθηκαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό από τους Αμερικανούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε τόσο στον… αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη όσο και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από έναν αστυνομικό τον Δεκέμβριο του 2008. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν φοβήθηκε ούτε μία στιγμή όταν πληροφορήθηκε για το σχέδιο δολοφονίας του, ενώ εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία του στην σιωπή του πρώην πρωθυπουργού.

«Ασκήθηκαν πολύ μεγάλες πιέσεις στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με τον Πούτιν. Ειδικά ο Ματ Μπράιζα προειδοποιούσε πως ήταν έξω από τα συμφέροντα των ΗΠΑ ο αγωγός South Stream» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Επισήμανε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν σκεφτόταν το πολιτικό κόστος, ούτε ακολουθούσε φιλορωσική πολιτική, όπως υποστήριζαν οι Αμερικανοί, αλλά εθνική πολιτική. «Είχε στο νου του μόνο το πώς θα διασφαλιστεί η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος. Επιθυμούσε τη συμμετοχή μας και στους δύο αγωγούς» είπε ο κ. Παυλόπουλος και προσέθεσε: «Ο Κώστας Καραμανλής πέρασε αρκετές φορές το κόκκινο των άλλων, όχι όμως της χώρας». 

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι κατεδάφισε το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή στον ενεργειακό τομέα.

Όσον αφορά στα Δεκεμβριανά του 2008, ο κ. Παυλόπουλος, σημείωσε πως υπήρχαν πληροφορίες ότι τα γεγονότα δεν οφείλονταν ούτε στην πανελλήνια συγκίνηση από την δολοφονία του άτυχου μαθητή ούτε στα κόμματα ούτε στα συνδικάτα, αλλά σε άτομα που δρούσαν ανάμεσα στις συγκεντρώσεις.

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου