Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Κανό στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Παπανδρέου! (pics)

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις σπατάλης με πλέον κραυγαλέα περίπτωση αυτή του περίφημου γυμναστηρίου με τις σάουνες κατέγραψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που μπήκε στα γραφεία της Ιπποκράτους.
 
Για την ακρίβεια, τα γυμναστήρια στην Ιπποκράτους είναι δύο: ένα πριβέ για τον γυμναστή και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.
 
Το γραφείο του γυμναστή, διέθετε υπολογιστή Apple τελευταίας τεχνολογίας και ένα κορυφαίο ηχοσύστημα για να δίνει τον ρυθμό στη γυμναστική του κ. Παπανδρέου.
 
Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάση. Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα εντός κουμπιού.
 
Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή. Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες. Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με... νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση!

Πρόκειται για το καμάρι του γυμναστηρίου, καθώς αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στη γυμναστική. Στα αξεσουάρ του συγκεκριμένου μηχανήματος άσκηση είναι ένα μπλε δοχείο νερού, για να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στη θάλασσα, ένα χαλάκι και ένα μπουκαλάκι για να δροσίζεται.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει ακόμη μια πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος. Μηχάνημα για τους γλουτούς, μηχάνημα για τις γάμπες, μηχάνημα για τα χέρι, τα μπράτσα, τους καρπούς κ.ο.κ.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ένα ποδήλατο με πλάτη, αλλά χωρίς εκτεθειμένες καδένες, ώστε να μην επιχειρήσει κάποιος εργαζόμενος να μιμηθεί τον κ. Παπανδρέου. Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα γυμναστήριο ικανό να υποστηρίξει Ολυμπιονίκες ή ανθρώπους που ασχολούνται με αθλήματα όπως η ορειβασία. Όχι όμως για βουναλάκια, αλλά για το Κιλιμάντζαρο, Έβερεστ και βάλε. Με αυτά κι αυτά οι απλήρωτοι επί επτά μήνες εργαζόμενοι μιλούν για... ΠΑΣΟΚ travel.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου