Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Στελέχη της ΝΔ θέλουν πίσω τον Κ.Καραμανλή…


Λύση Κ.Καραμανλή άρχισαν να απεργάζονται στο εσωτερικό της ΝΔ μετά την εκλογική κατάρρευση του κόμματος με ποσοστό λίγο πάνω από το 18%…
Στόχος να «επανενωθεί» η κεντροδεξιά, δηλαδή να απορροφηθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π.Καμμένου που θεωρούνται στη ΝΔ «κόμμα ευκαιρίας», αλλά και η Ν.Μπακογιάννη, ο Σ.Μάνος και…..
ευρύτερες φιλελεύθερες δυνάμεις. (σσΟ: αχαχχαααα!!! Δεν υπάρχει βεβαίως περίπτωση τέτοιας “επανένωσης” ειδικά σε επίπεδο κόμματος)
Η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος είναι εκρηκτική, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης, σώζει μέχρι στιγμής την ηγεσία από τη σφοδρή δημόσια κριτική και αμφισβήτηση. Tο ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι … κεραυνοί κατά του Α.Σαμαρά και της ηγετικής του ομάδας που απέτυχαν πανηγυρικά, οφείλεται στο ότι έχουν ξεκινήσει οι διερευνητικές εντολές.
Πάντως και σε απάντηση αυτών που μιλάνε για Καραμανλή, φίλα προσκείμενα στον Α.Σαμαρά στελέχη σημείωναν: «Τι να κάνει και ο Καραμανλής με αυτό το κλίμα; Θα «εξαερωθεί» πολιτικά το πρώτο μήνα και μετά θα αρχίσει να … βαριέται και θα έχουμε μία από τα ίδια. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παρεμβάσεις του προεκλογικά δεν ωφέλησαν καθόλου»…
Βέβαια, οι αριθμοί είναι … αμείλικτοι: Πρώτοι με μόλις δύο μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ και επιβίωση λόγω εκλογικού νόμου. Όπως είναι κατανοητό, θέμα ηγεσίας δεν τίθεται αυτή τη στιγμή από κανέναν, αλλά υπάρχουν κορυφαία στελέχη που βάζουν το ζήτημα της… «επόμενης ημέρας» στη Ν.Δ. και μιλάνε για την ανάγκη άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επανένωσης της κεντροδεξιάς.
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου