Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

ΖΩΑ!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ, ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

“ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ” ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

“ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!”

Ιστορικός διασυρμός στην κοινοβουλευτική ομάδα που επέτρεψε στο Γιώργο Παπανδρέου να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού:

1. Καταψήφισαν την εξεταστική για το μνημόνιο, παρά τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

2. Τον φυγάδευσαν από την εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ, πάλι με την ψήφο τους.

3. Κρατούν στο συρτάρι τις δικογραφίες για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη και ΕΛΣΤΑΤ που έχουν φτάσει στην βουλή από τον Πεπόνη.

4. Συγκαλύπτουν με την ανοχή τους το μέγα σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τις περιβόητες χορηγίες που έδινε σε όποιον λεγόταν “Παπανδρέου”.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνον φυγάδευσαν τον πολιτικό εγκληματία, όχι μόνον έγιναν συνένοχοι με την ψήφο τους, αλλά τώρα δέχονται και τον διασυρμό ως ευνούχοι στην Οθωμανική αυλή.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Παπανδρέου, είναι νικητής.

Οι απίστευτες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου εδώ:

«Τα στελέχη της ΝΔ, το σύνολο των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με την ψήφο τους για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, αναγνώρισαν ότι, το έλλειμμα του 2009, ήταν 15,6%. Για την ιστορία, ο νυν Πρωθυπουργός… το είχε αναγνωρίσει νωρίτερα.!!!!
Με την ψήφο τους, δηλαδή, αναγνώρισαν ποιος οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα, μπορούν να υποστηρίζουν o,τι θέλουν και να αναζητούν υπευθύνους όπου τους βολεύει.
Η αλήθεια είναι ότι, την ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τη σωτηρία της χώρας, κάποιοι απουσίαζαν και κάποιοι έδωσαν τη μάχη και ανέλαβαν ευθύνες που δεν τους αναλογούσαν, για να μπορούν σήμερα να ομιλούν όλοι εκ του ασφαλούς.
Όσο για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είναι βέβαιο ότι, κανείς δεν μπορεί να περιμένει τη δικαίωσή του από τους προαναφερθέντες. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Όλοι γνωρίζουν ότι, ο Ανδρέας Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό συγκρούστηκε με το κράτος της δεξιάς και με ότι κρατούσε σε καθεστώς εξάρτησης την Πατρίδα μας.
Προς τι, λοιπόν, η έκπληξη από τη στάση τους;
Όλα αυτά θα έπρεπε να ανήκουν στους ιστορικούς.
Η χώρα χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ενωτικό λόγο. Δυστυχώς, ακούστηκαν πολλά μεγάλα λόγια για ενότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά πίσω από τα λόγια φανερώθηκαν διχαστικές διαθέσεις.
Και αυτές δεν υπηρετούν τη χώρα.
Σήμερα χρειάζεται το θάρρος να αναγνωρίζει κανείς απλές αλήθειες, επάνω στις οποίες θα μπορέσουμε να κτίσουμε μια νέα εθνική ενότητα – για να αντιμετωπισθούν οριστικά όσα κρατούσαν τη χώρα πίσω.
Αν κάτι πρέπει να μείνει από όλα αυτά, είναι η πανηγυρική επαναβεβαίωση της ανάγκης για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις παντού. Για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και κράτος δικαίου.
Ότι δηλαδή δεν επιθυμούσε και φαίνεται ακόμα να μην επιθυμεί η συντήρηση».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου