Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

φασιστικές συμπεριφορές o νυν Δήμαρχος Ξάνθης...

Που οδηγούν σε φασιστικές συμπεριφορές του στυλ «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης, που οδηγήθηκε για πρώτη φορά σε δεύτερη Κυριακή, μετά από 20 χρόνια ηγεμονίας της ίδιας δημοτικής αρχής, έκανε την μεγαλύτερη γκάφα που μπορούσε να κάνει λίγες μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές!!!
Αρνήθηκε την παραχώρηση της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης, για εκδήλωση του αντίπαλου συνδυασμού, των «Πολιτών για την Αλλαγή», επικαλούμενος τον παλαιό Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων του Προκόπη Παυλόπουλου (Ν.3464/2006), αγνοώντας ότι οι συνδυασμοί έχουν το δικαίωμα να κάνουν όποια εκδήλωση θέλουν, μόνο με μια απλή αίτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση!
Η αίτηση των «Πολιτών για την Αλλαγή» είχε να κάνει με το τυπικό της υπόθεσης και κυρίως για την παραχώρηση ρεύματος. Και το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι:
Αφού είναι τόσο σίγουρος για την εκλογή του, τι τον πείραζε μια συναυλία; ε; Κακός σύμβουλος ο πανικός. Κάκιστη συμπεριφορά από τον αποχωρούντα δήμαρχο, που βλέπει ότι τα μαντάτα της Κυριακής θα είναι πιο άσχημα από όσο υπολόγιζε και κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να κόψει την φόρα που έχουν πάρει οι «Πολίτες για την Αλλαγή»!
Πάντα τέτοια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου