Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Εάλω η Πόλις


Έλληνες η «Πόλις Εάλω»…και όπως πάντα στην ιστορία, τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Φιλέλληνες, που θέλουν τη σωτηρία μας, άνοιξαν την κερκόπορτα  και διάβηκαν οι γερμανογαλλικές ορδές. Εκατόν ενενήντα χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 μια ιδιόρρυθμη κατάληψη της χώρας από στυγνούς οικονομικούς εγκληματίες και τοκογλύφους είναι πλέον γεγονός. Οι ντόπιοι εφιάλτες και συνεργάτες τους, δίνουν τα ρέστα τους να γίνουν αρεστοί στον κατακτητή. Ο λαός παρακολουθεί ανήμπορος, άβουλος, αδύναμος, έκπληκτος και περιμένει τον απελευθερωτή.
Αντώνη «Εάλω η Πόλις»… τι περιμένεις; ποιους φοβάσαι;

Amfiaraos

Η Τουρκία τα "σπάει" και με τη Μόσχα!Αιτία το φυσικό αέριο


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 
Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι «σπάει» το συμβόλαιο αγοράς φυσικού αερίου που έχει με τη Ρωσία.
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ, η Άγκυρα πήρε αυτή την απόφαση καθώς είχε ζητήσει εκπτώσεις στην τιμή του αερίου και η Μόσχα αρνήθηκε να διαπραγματευτεί.
   Η απόφαση της Τουρκίας  , αν δεν αλλάξει στάση, μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και το ερώτημα που προκαλείται είναι , από πού θα προμηθευτεί η Τουρκία το φυσικό αέριο που αγόραζε από τη Ρωσία.  

"ΕΦΑΓΕ" και Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...!!!



ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...

Χθές Παρασκευή η Ντόρα επισκέφθηκε την Ναυπακτο και είχε συνάντηση με φίλους και μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Εκεί ένας πού κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός πέταξε ένα αυγό
 πρός το μέρος της, πού ευτυχώς δεν έπεσε κατακέφαλα, αλλά στο διπλανό τραπέζι πού λέρωσε τους παρακαθήμενους.
Άς μη κρυβόμαστε...
Θα έρθουν και χειρότερα...!!!
Ο κόσμος έχει συνδέσει όσους ψήφισαν... Μνημόνιο με την πολιτική του Γιώργου...!!!

Απο:
http://www.nafpaktianews.gr/news/926/agnostos-petakse-aygo-tin-ora-tis-synantisis-tis-ntoras-mpakogianni-sti-naypakto

Μεταφέρουν την χρεκοπία του καθεστώτος στο λαό.



Περί αυτού ακριβώς πρόκειται και αν δεν ξεσηκωθούμε να τους πετάξουμε από την εξουσία, θα μας χρεοκοπήσουν όλους ανεξαιρέτως. Κανείς να μην πιστέψει ότι θα την γλιτώσει. Κανένα καθεστώς δεν λυπήθηκε το λαό που εξουσίαζε. Είναι γνωστό πλέον σε όλη την υφήλιο, το δείχνουν τα spreads, το δείχνουν οι παράλογες απαιτήσεις των κερδοσκόπων εταίρων μας στην ΕΕ, το λένε όλοι οι διεθνείς οικονομολόγοι, ότι το ελληνικό κράτος.... χρεοκόπησε...
Τελεία και παύλα. Θέλετε κι άλλη απόδειξη; Ας μην δοθεί λοιπόν η επόμενη δόση μέσα στον Οκτώβριο (η οποία δυστυχώς θα δοθεί) και θα δείτε τι έχει να γίνει. Απομένει μόνο η επίσημη πιστοποίηση που θα ενεργοποιήσει τα CDS. Μετά πάπαλα… Από αυτό το κράτος, που όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στην ιδιωτική οικονομία, αλλά τουναντίον της βάζει συνεχώς εμπόδια, ζει, διατρέφεται και πλουτίζει ένα ολόκληρο κρατικοδίαιτο πελατειακό και σάπιο καθεστώς, που έχει κάτσει στο σβέρκο μας, με χρήματα που αρπάζει μέσω φόρων από τον ιδιωτικό τομέα ή με δάνεια από τοκογλύφους. Τα τελευταία, κατάφερε και τα αναπλήρωσε προσωρινά με τις δόσεις της τρόϊκας. Μπορεί λοιπόν το κράτος να χρεοκόπησε, αλλά οι πολίτες και οι περιουσίες τους δεν είχαν πάθει τίποτε μέχρι τώρα. Τώρα όμως, έρχεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και διατηρώντας με πολιτικό θράσος, αλώβητο το κρατικοδίαιτο καθεστώς, μεταφέρει μέσω του κρατικού καταναγκασμού, την χρεοκοπία του καθεστώτος στους πολίτες, αρπάζοντας με τη βία τις περιουσίες τους και τις καταθέσεις τους για να συντηρήσει το χρεοκοπημένο αυτό καθεστώς. Πρέπει να καταλάβουμε, όσοι τέλος πάντων δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, ότι τα χρήματα που μας αρπάζουν, δεν βοηθάνε την πατρίδα, αλλά ταϊζουν μόνο το καθεστώς και πρέπει να αντισταθούμε. Εξάλλου αυτό το καθεστώς που εμείς με το αίμα μας ταϊζουμε, συζητά ξεδιάντροπα να χαρίσει την ελληνική δημόσια περιουσία, δηλαδή την ίδια την πατρίδα, μέσω του «Εύρηκα» στους τοκογλύφους, αρκεί να πάρει κι άλλα χρήματα για να φάει…. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας… Το άρθρο 120 του Συντάγματος, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να φιλοξενήσει τους Έλληνες…
Πηγη 

Επιτέλους ας ξεκινήσουμε κάποτε

-Όλοι μας καθημερινά δυσανασχετούμε για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που καθημερινά λαμβάνονται εις βάρος, ιδίως, των μεσαίων και μικρών κοινωνικών στρωμάτων.

-Όλοι μας μιλάμε και λέμε πως δεν πάει άλλο μ’ αυτήν την κυβέρνηση.
-Όλοι μας περιμένουμε κάποιο ξεκίνημα αντίδρασης από κάπου, αλλά καρφωμένοι στην τηλεόραση και στο Internet περιμένουμε τους άλλους για να το κάνουν.
-Όλοι μας λέμε, ας εκραγεί κάπου η σπίθα κι εμείς θα τρέξουμε.
Ε λοιπόν ας ξεκινήσουμε κάποτε. Σήμερα διαβάζοντας στα σχόλια μιας επιστολής προς τον Χάρρυ Κλυνν στην www.olympia.gr, σχολιαστής προτείνει:
Κυριακή στις 16 Οκτωβρίου όλοι στο Σύνταγμα!
Προσωπικά να συμπληρώσω ότι εμείς που μένουμε στην επαρχία ας μην τα περιμένουμε όλα από τους Αθηναίους. Κι εμείς έχουμε πλατείες στην επαρχία. Η πρότασή μου λοιπόν είναι:
Στις 16 Οκτωβρίου όλοι, σ’ όλη την Ελλάδα, στις 11.00 το πρωΐ, στην πλατεία του τόπου μας, ειρηνικά να φωνάξουμε πως δεν πάει άλλο και πως πρέπει αυτή η κυβέρνηση να φύγει, προκηρύσσοντας άμεσα εκλογές. Επαναλαμβάνω ειρηνικά και χωρίς φασαρίες και έκτροπα. Την αστυνομία την θέλουμε δίπλα μας και όχι απέναντί μας.
Η κίνηση αυτή να επαναληφθεί και τις άλλες Κυριακές, εάν δεν έχει πέσει η κυβέρνηση.
Για να υπάρξει αποτέλεσμα θα πρέπει η συμμετοχή του κόσμου να είναι καθολική, εννοείται γι’ αυτούς που διαφωνούν με τα μέτρα και την πολιτική της κυβέρνησης.
Έτσι για μια πόλη των 50.000 κατοίκων η συμμετοχή θα πρέπει να ξεπεράσει τις 20.000 κόσμου, στη Λάρισα τουλάχιστον τις 40.000, στην Πάτρα και το Ηράκλειο τις 60.000, στη Θεσσαλονίκη τις 100.000 και στο Σύνταγμα τις 300.000 και βάλε. Τότε μόνο μπορούμε να ελπίζουμε σε αλλαγή του πολιτικού μας σκηνικού και ίσως σε μια καλύτερη πορεία για την ταλαίπωρη πατρίδα μας.
Αυτοί που θα λάβουν αυτό το μήνυμα ας το προωθήσουν όπου και όπως μπορούν.
Ο αγανακτισμένος

Νυκτερινή αερομαχία μεταξύ τουρκικών F-16 και ισραηλινών F-15


Σύμφωνα με πληροφορίες του ισραηλινού Τύπου και πιο συγκεκριμένα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Haaretz η οποία επικαλείται δημοσίευμα της τουρκικής Today Zaman και της Vatan δύο ισραηλινά μαχητικά τύπου F-15 –δεν διευκρινϊστηκε πάντως εάν πρόκειται για F-15C "Baz” ή για F-15I "Ra'am" τα...
τελευταία επιχερούν από την ΑΒ Hatzerim ενώ τα F-15C "Baz” από την ΑΒ Tel Nof – πέταξαν το βράδυ της Πέμπτης με στόχο το ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας «Piri-Reis» περνώντας μέσω του εναέριου χώρου της Κύπρου αλλά και της παράνομης Βόρειας Κύπρου. Τα ισραηλινά αεροσκάφη πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πραγματοποιώντας εικονική στόχευση –οπότε πιθανότατα πρέπει να επρόκειτο για F-15I "Ra'am"- και αυτό παρά τις προειδοποιήσεις που ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι τους απηύθυναν από «δυνάμεις στην Βόρεια Κύπρο» για να απομακρυνθούν καθώς υποτίθεται ότι παραβίαζαν τον εναέριο χώρο τους, ο οποίος και παράνομος είναι και αυθαίρετος. Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας η τουρκική Αεροπορία έδωσε “scramble” σε δύο F-16 από τη αεροπορική βάση στο Ικόνιο τα οποία και επιχείρησαν να αναχαιτίσουν τα ισραηλινά μαχητικά. Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν για την έκβαση της αναχαίτισης η οποία τελικά μάλλον δεν είχε επιτυχές αποτέλεσμα. Οι Ισραηλινοί πιλότοι είδαν με τα ραντάρ τους και κλείδωσαν τα τουρκικά αεροσκάφη, χωρίς όμως τα τελευταία να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν αντίστοιχο εγκλωβισμό. Στη συνέχεια τα ισραηλινά μαχητικά αποχώρησαν από την περιοχή. Παράλληλα σε άλλο επεισόδιο ισραηλινό ελικόπτερο πέταξε πάνω από το «Piri-Reis» το διάστημα που αυτό βρισκόταν στο «πεδίο γεώτρησης 12» και κοντά στην εξέδρα «Όμηρος». Το ελικόπτερο αιωρήθηκε για αρκετή ώρα πάνω από το τουρκικό ερευνητικό για να αποχωρήσει στη συνέχεια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Πηγη 

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ... ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



anti-ntp: ΠΛΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ εκτός από τον real fm... Ακούστε την συνέντευξη και δείτε αναλυτικά το ρεπορταζ.




"ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ..."
Τι έλεγε ο Μίχας την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011
για τις κατηγορίες περι υποβρυχίων;
Διαβάστε..
Επί σειρά εβδομάδων γνωστοί και...
άγνωστοι εκπρόσωποι της... λούμπεν δημοσιογραφίας, που λυμαίνονται το διαδίκτυο και ορισμένα περιθωριακά ηλεκτρονικά μέσα.. συνέχεια εδώ 
και ..
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011
Για λασπολογία και πολιτική αλητεία κατηγορεί ο Γιάννης Μίχας τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Πάνο Καμμένο


ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.....




Oι πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποβρυχίων
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011, 00:57




Τα μεγάλα ονόματα της δυσώδους υπόθεσης των υποβρυχίων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, άγγιξαν οι εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος.

Είκοσι εννέα κατηγορούμενοι, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία διώκονται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων έχουν μπει εδώ και μερικές ώρες στο κάδρο των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τους φυσικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου καθώς οι πολιτικές ευθύνες έχουν μπει -ήδη- στις καλένδες.

Οι εισαγγελικές Αρχές στη συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση των στοιχείων των κατηγορουμένων, καθώς δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου.

Η zougla.gr όμως επιλέγει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του σκληρού «πυρήνα» των κατηγορουμένων καθώς πρόκειται για μια υπόθεση μείζονος σημασίας η οποία φέρεται να έχει ζημιώσει -και μάλιστα ανεπανόρθωτα- το ελληνικό Δημόσιο.

Σεβόμενη πάντα το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων, αποφασίζει να παραθέσει -όπως κάνει πάντα- το ρεπορτάζ προς ενημέρωση του κοινού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κάνει για ένα επιπρόσθετο λόγο. Επειδή στη συγκεκριμένη υπόθεση -η οποία όχι άδικα θεωρείται ως το σκάνδαλο της 10ετιας- εμπλέκονται ηχηρά ονόματα του δημόσιου βίου.

Ο σκληρός πυρήνας

Πρώτοι και καλύτεροι στη λίστα των κατηγορουμένων είναι οι Μιχάλης Ματαντός (εφοπλιστής), ο συνεργάτης του Αντώνης Χάγιας και ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος. Και οι τρεις εμφανίζονται να είναι μεσάζοντες της HDW. Κοινώς τα μεγάλα κεφάλια της υπόθεσης.

Τέταρτος στη λίστα είναι ο Ιωάννης Μπέλτσιος (γνωστός και ως «ταχυδρόμος»). Επί χρόνια προσωπικός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην υπουργού. Οι κακεντρεχείς τον ονομάτισαν και ως «ταμία».

Περίοπτη θέση στο κατηγορητήριο έχει και ο πρώην Νομάρχης Πειραιά και νυν πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Μίχας. Ο κ. Μίχας, πρώην συνδικαλιστής των ναυπηγείων, κατηγορείται για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μαζί του κατηγορούνται και οι πρώην συνδικαλιστές κ.κ. Σταύρος Μαρκάτος και Γιώργος Κοντάκης.






Κατηγορούμενος είναι και ο Ιωάννης Σμπώκος. Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γ.γ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Την ίδια τύχη (δηλαδή του κατηγορούμενου) έχει και ο Σωτήρης Εμμανουήλ. Πρώην διοικητής Ναυπηγείων ο οποίος -από τις καταθέσεις- συνδέθηκε με υπεράκτια εταιρεία που εμφανίζεται να δεχόταν αμοιβές από τη γερμανική κοινοπραξία των υποβρυχίων HDW/Ferrostaal.

Δίωξη ασκήθηκε και εναντίον του Σπύρου Τραυλού. Για όσους έχουν κοντή μνήμη ο κ. Τραυλός υπήρξε ο πρώην ισχυρός άνδρας των εξοπλισμών. Ήταν γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατηγορούμενος είναι και το πρώην στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας.

Εκτός από τους προαναφερόμενους η λίστα των κατηγορουμένων περιέχει μερικά ακόμα στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που φέρονται να είχαν αποφασιστικό ρόλο στο όλο σκάνδαλο.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΑΚΚΑ ΜΑΡΓΕΛΛΟ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τρεις ειδήσεις – φωτιά, δίνουν το στίγμα της πολιτικής εκτροπής σε όλο της το μεγαλείο: Είδηση πρώτη: Η πολιτική εξουσία, επιστρατεύει τους εισαγγελείς για να αποτρέψει το κύμα ξεσηκωμού της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας, που αντιστέκεται με τον τρόπο της στο τυφλό σχολείο της ντροπής, ενός σχολείου που καλείται μεθοδευμένα και κατευθυνόμενα, να διαμορφώσει την κοινωνία του δοκιμαστικό σωλήνα της Bilderbeg, μέσα στην επόμενη εικοσαετία. Πως...
αντιδρούν οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» μπροστά σ αυτή την κορυφαία αντεθνική πρόκληση??? Προσπερνούν τα ανύπαρκτα βιβλία… Κλωτσάνε κάτω από το χαλί την τσαλαπατημένη αξιοπρέπεια… Αντιπαρέρχονται την τραβεστί και κατευθυνόμενη αφυδατωμένη από ουσία και ταυτότητα γνώση… Και ξορκίζουν τη νεολαία που επιχειρεί να αντισταθεί. Υποτίθεται πως παλεύουν για «ανοικτό σχολείο». Για ένα ανοικτό σχολείο σκοταδισμού και ουσιαστικής ακαδημαϊκής απαξίωσης. Πρόκειται για όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν το «σύγχρονο σχολείο» σαν ένα σύνολο από ντουβάρια και καγκελόπορτες, χωρίς μαθητές, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς ταυτότητα, χωρίς νεολαία με όνειρα πάνω στην οποία η Ελληνική κοινωνία οφείλει να κάνει την πλέον ουσιαστική και φιλόδοξη επένδυση. Είδηση δεύτερη: Ενώ με πολιτική απόφαση οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα υποχρεώνονται στο δουλικό καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, θα είναι ταυτόχρονα και αναγκασμένοι, να προσυπογράψουν «συναινώντας» εγγράφως την καταδίκη τους, προκειμένου να αποφύγει στο μέλλον το Ελληνικό δημόσιο τις τυχόν νομικές προσφυγές. Με άλλα λόγια αναβιώνει και τυπικά το καθεστώς του Μανιαδάκη, του γνωστού ύπαρχου της Μεταξικής δικτατορίας, που ταύτισε το όνομά του με τη βαρβαρότητα, τη δολιότητα των μεθόδων, και την εκμαίευση ατιμωτικών υπογραφών. Πως αντιδρούν οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» σ αυτή την ατιμωτική και κατάπτυστη μεθόδευση???... Σιωπώντας… Άρα στηρίζοντας. Στηρίζοντας άθλιες πολιτικές μεθοδεύσεις, ενός συστήματος πολιτικής εκτροπής, χρησιμοποιώντας απλά επικοινωνιακές φανφάρες αποκλειστικά και μόνο για το επικοινωνιακό πρωτόκολλο, και δεν κάνουν τίποτε για να τις ανακόψουν στην πράξη. Πρόκειται για όλους αυτούς που επιχειρούν να εκμαιεύσουν τη συγκατάθεση της Ελληνικής κοινωνίας, για να τη διατηρήσουν αλυσοδεμένη με τους ίδιους μηχανισμούς εξουσίας, χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία τσακίσματος συνειδήσεων, και επιδιώκουν να τα παραλάβουν αλώβητα ως σκυτάλη εξουσίας από την έκπτωτη κυβέρνηση του πολιτικού και εθνικού δοσιλογισμού. Είδηση Τρίτη: Το αφορολόγητο όριο μειώνεται στο ετήσιο εισόδημα των 5.000 ευρώ!!! Πράγμα που σημαίνει ότι: Εισπράττεις 350 ευρώ το μήνα??? Φορολογείσαι… Για να σωθεί η πατρίς!!! Εισπράττεις 11 ευρώ την ημέρα??? Μ αυτά θα φας, θα πιείς, θα ντυθείς, θα ζεσταθείς, θα πληρώσεις νοίκι, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και φυσικά θα φορολογηθείς… Για να σωθεί η πατρίς!!! Μ άλλα λόγια η σωτηρία αυτής της ρημάδας της «πατρίς», απαιτεί θυσία στο βωμό της το αίμα, τον πόνο και τη δυστυχία του δυστυχισμένου συμπολίτη μας, που πρέπει τα 11 ευρώ του ( αν καταφέρει να τα εξασφαλίσει για τον επιούσιο), να τα θυσιάσει κι αυτά στο ταμείο των νταβατζήδων για τα γραμμάτια που υπέγραψε ο Jeffrey και η παρέα του. Πως αντιδρούν όμως οι δήθεν «αντιπολιτευόμενοι» στις μεθοδεύσεις της νομοθετημένης παγίωσης της απόλυτης κοινωνικής δυστυχίας??? Δημαγωγώντας εκ του ασφαλούς. Και το ξέρουν καλά πως αυτή η δημαγωγία είναι χωρίς αποτέλεσμα, αφού απέναντί τους έχουν μια κυβέρνηση πλήρως παραδομένη στους «δαίμονες» που μόνη της επικαλέστηκε και ορκίστηκε να προσκυνά. Πρόκειται για μια υστερόβουλη δημαγωγία. Όχι μόνο γιατί ξέρουν καλά πως είναι χωρίς αποτέλεσμα, αλλά κυρίως γιατί προσβλέπουν η ήδη έκπτωτη κυβέρνηση να τους παραδώσει «στο πιάτο» έτοιμο ένα καθεστώς νόμων και νομοθετημάτων πολυσύνθετο και μη αναστρέψιμο, και μια κοινωνία απόλυτα εξαθλιωμένη, για να συνεχίσουν το έργο τους από εκεί που θα σταματήσουν οι άλλοι. Ας βγάλουμε τώρα και τα συμπεράσματά μας… Να γιατί κανείς από δαύτους δε μιλά για την ανάγκη οργανωμένου, συντονισμένου και καθολικού κοινωνικού ξεσηκωμού. Δε μιλούν… γιατί δε τον θέλουν. Δε μιλούν… γιατί δε θέλουν μια κοινωνία χειραφετημένη και με αξιοπρέπεια να αγωνίζεται για τα δίκαια της και τη ζωή της. Δε μιλούν… γιατί δε θέλουν μια διαφορετική μοίρα για τη νεολαία μας και την κοινωνία μας, από αυτή που οικοδομούν οι πράσινοι αχυράνθρωποι της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δε μιλούν… γιατί θέλουν αυτή η κοινωνία και αυτή η νεολαία να παραμείνουν υποταγμένες, καθηλωμένες και παροπλισμένες αγωνιστικά, ακριβώς για να μπορούν να είναι και χειραγωγούμενες στο σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που έχει «συνέχεια» και στη μετά ΠΑΣΟΚ εποχή. Δείτε τη δόλια στάση τόσο των ΜΜΕ όσο και των υποτιθέμενα «ελεύθερων» φωνών και ιστοσελίδων του διαδικτύου. Θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα «αντιπολιτευτικά» ευφυολογήματα να κυκλοφορούν… Θα διαβάσετε «αναλύσεις επί αναλύσεων» για την πράσινη πολιτική φαυλοκρατία… Θα βρεθείτε «μούρη με μούρη» με τρανταχτές και εντυπωσιακές αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία των φαύλων και υποταγμένων αχυρανθρώπων… Θα διαβάσετε «καυστικές ομορφιές» που «κατακεραυνώνουν» το πολιτικό σύστημα και τις πολιτικές του αποφάσεις… Υπάρχουν όμως τρία πράγματα που δε θα συναντήσετε σ αυτή την δόλια ομερτά της πολιτικής φλυαρολογίας… και αυτά είναι: Πολιτική πρόταση ουσιαστικής διεξόδου με σκοπό τη δρομολόγηση μιας πραγματικά διαφορετικής πολιτικής που θα βάλει τον τόπο σε μια άλλη πορεία… Την ανάγκη διαμόρφωσης συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδίου πολιτικής ανατροπής των αχυρανθρώπων με την κοινωνία πρωταγωνιστή και καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων… Τη σαφή οριοθέτηση ενός προγράμματος πολιτικών και θεσμικών αλλαγών άμεσης προτεραιότητας, που θα ανακόψουν οριστικά την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών που έχουν σαφές ονοματεπώνυμο, και δε θα αρκούνται απλά στην αντικατάσταση του πολιτικού προσωπικού προκειμένου κάποιοι άλλοι να συνεχίσουν το «θεάρεστο» έργο που έφερε την κοινωνία μας στο όριο της απόγνωσης και της καταστροφής. Και ο λόγος που δε θ ακούσετε τίποτε απ όλα τούτα, ο λόγος που δε θα δείτε άρθρα ανάλογου προσανατολισμού να δημοσιεύονται, ο λόγος που θα δείτε σχόλια να αφανίζονται, είναι γιατί όλοι αυτοί οι νεόκοποι της «αντιπολίτευσης» και της πολιτικής επικοινωνίας, αντιπαλεύουν πολιτικούς με ονοματεπώνυμο και όχι τις πολιτικές με ονοματεπώνυμο, οι οποίες εξέθρεψαν τους πολιτικούς και τις πολιτικές της καταστροφής μας. Η κοινωνία ωστόσο οφείλει να συνειδητοποιήσει πως σ ένα περιβάλλον με βοθρολύματα, ένα σκουλήκι θα σκοτώνεις δέκα καινούρια θα γεννιούνται από τις σάρκες του. Ο μόνος δρόμος λοιπόν για να ξεμπερδέψεις οριστικά με τα σκουλήκια, είναι να καταργήσεις το περιβάλλον με τα βοθρολύματα. Και στην πολιτική αν δεν τροποποιήσεις δραστικά το πολιτικό περιβάλλον και τις κυρίαρχες πολιτικές που το αφορούν, τότε τα πολιτικά σκουλήκια δε θα εκλείψουν. Ούτε οι δοσίλογοι. Ούτε οι αχυράνθρωποι. Ούτε φυσικά και οι ντροπιαστικές, οι αντεθνικές και οι αντικοινωνικές επιλογές τους.
Πηγη 

Βίντεο από την εισβολή αποστράτων στο Πεντάγωνο

Ηλεκτρονική παρακολούθηση του εισοδήματος προαναγγέλλει ο Βενιζέλος


Σε ηλεκτρονική παρακολούθηση των εισοδημάτων σκοπεύει να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προαναγγέλλει ότι με το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα το σύνολο του εισοδήματος που καταναλώνεται θα πρέπει να τεκμηριώνεται με παραστατικά, τα οποία θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά ακόμη και με ευθύνη των φορολογουμένων. Σε...
δήλωση του, ο υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι το σύνολο του εισοδήματος που καταναλώνεται πρέπει να τεκμηριώνεται με παραστατικά που θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά με ευθύνη του εκδότη ή του αποδέκτη τους. Επισημαίνει δε ότι αυτό δεν θα αφορά μόνον τις κατηγορίες δαπανών που λαμβάνονται τώρα υπ’ όψιν για τις αποδείξεις, αλλά και το σύνολο των οικογενειακών δαπανών (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ενοίκιο, δίδακτρα, κινητή τηλεφωνία, οικιακές υπηρεσίες, νομικές και ιατρικές υπηρεσίες, ταξίδια κοκ). Αναφέρει δε ότι το εισόδημα που τυχόν αποταμιεύεται πρέπει επίσης να δηλώνεται (καταθέσεις, τίτλοι, ακίνητα κτλ). Στην ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν κάνει καμία αναφορά στο γεγονός ότι ζητάει τρεις μήνες πριν τελειώσει η χρονιά ζητάει από τους φορολογούμενους τις διπλάσιες τουλάχιστον αποδείξεις από όσες τους ζητούσε μέχρι σήμερα.
Πηγη 

Οικολόγοι κατά… χριστιανικής θρησκευτικής συνείδησης!

Επειδή πολλοί θα επιθυμήσουν στις επόμενες εκλογές, να βγάλουν τη γλώσσα στο σύστημα, ας γνωρίζουν πρώτα τι ακριβώς πρεσβεύουν οι Οικολόγοι. Για πάμε να δούμε μια πολύ πρόσφατη ανακοίνωσή τους, με θέμα «η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης μέσω της εκπαίδευσης στην Ελλάδα παραβιάζει... την...Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου». Δεν θέλουν το Σύνταγμα οι Οικολόγοι Διαβάστε τι λένε: «Η Ελλάδα διαθέτει το μόνο Σύνταγμα στην Ευρώπη το οποίο αρχίζει με θρησκευτική επίκληση, αυτήν της Αγίας Τριάδας, καθώς και το μόνο Υπουργείο που συστεγάζει Εκπαίδευση και θρησκεία. Η εκπαίδευση ως θεμελιακός ιδεολογικός μηχανισμός του κράτους έχει θεσμοθετημένα (Σύνταγμα, αναλυτικά προγράμματα) επιφορτισθεί να γαλουχήσει γενιές μαθητών και μαθητριών με βάση της αρχές του ελληνοχριστιανισμού». Να μας επιτρέψουν οι «προοδευτικοί» αριστεριστές Οικολόγοι, αλλά για αυτά αγωνίστηκαν ο Κολοκοτρώνης και όσοι πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του, στην Επανάσταση του 1821. Αλλά, για πάμε παρακάτω: «Έγκριτοι νομικοί (σ.σ. μάλλον για κανένα Μιχάλη Σταθόπουλο, θα μιλάνε, ή για τον Αλεβιζάτο) υποστηρίζουν ότι η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης μέσω της εκπαίδευσης παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ο σφιχτός αυτός εναγκαλισμός εκπαίδευσης και ορθόδοξης εκκλησίας, από καταβολής του ελληνικού κράτους, έχει επιτρέψει την παρείσφρηση θεοκρατικών στοιχείων στο χώρο του σχολείου και έχει εκχωρήσει στην εκκλησία την εξουσία για παρέμβαση στα εκπαιδευτικά πράγματα τόσο στο στενά εκπαιδευτικό επίπεδο (ύλη ιστορίας, βιολογίας κλπ) όσο και στο τελετουργικό (πρωινή προσευχή, εκκλησιασμός, θρησκευτικές γιορτές). Στα αναλυτικά προγράμματα όλων των βαθμίδων (πλην της γ' βάθμιας) είναι πρόδηλος, σαφής και ρητός ο σκοπός της διδασκαλίας των θρησκευτικών, η οποία ουσιαστικά αποβλέπει στην ενστάλαξη των αξιών που πρεσβεύει η ορθόδοξη θρησκεία και την πνευματική, θρησκευτική χειραγώγηση των μαθητών και των μαθητριών». Έτσι λέει κύριοι της Οικολογίας (του κεκαλυμμένου κομμουνισμού), το Σύνταγμα, προνοεί για τη δημιουργία θρησκευτικής και εθνικής συνείδησης. Γι' αυτά αγωνίστηκαν οι πρόγονοί μας. Νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες Συνεχίζουν: «Η διδασκαλία των θρησκευτικών είναι κατηχητικού τύπου καθώς αποσκοπεί στην ενίσχυση του θρησκευτικού φρονήματος και όχι στην μετάδοση θρησκειολογικών γνώσεων... Η δυνατότητα για αποχή από το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή για τα ετερόδοξα παιδιά, ρύθμιση η οποία υποτίθεται πως προστατεύει τα δικαιώματά τους, χρησιμοποιείται ως άλλοθι για τον δήθεν φιλελεύθερο και ανοιχτό χαρακτήρα του ελληνικού σχολείου αλλά αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τον στιγματισμό τους και κατ' επέκταση για τον κοινωνικό αποκλεισμό τους...» Θέλουν ανθρώπους-τέρατα Και εδώ, πετούν το σύνθημα: «Ζητάμε τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό της ελληνικής εκπαίδευσης». Επιδίωξή τους βέβαια, η κοινωνία της ανοχής και της ελευθεριότητας, ο χειρότερος δηλαδή ζυγός που μπορεί να επιβληθεί σε άνθρωπο. Αλήθεια: αυτοί οι τύποι γιατί είναι εκτός ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ & Δημοκρατικής Αριστεράς; Δηλαδή, τα παραπάνω κόμματα, επιδιώκουν κάτι διαφορετικό από τα προαναφερόμενα; Την ανακοίνωση των πολύ "προοδευτικών" Οικολόγων, υπογράφουν η Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Θεματική Ομάδα Παιδείας. Η ίδια, δογματική αριστεριστική, ορθολογιστική και εθνομηδενιστική θεώρηση των πραγμάτων, που από-ιεροποιεί την ανθρώπινη ζωή και μετατρέπει τον άνθρωπο σε τέρας. Θέλουν μια κοινωνία πολυπολιτισμικό σκουπιδοτενεκέ οι Οικολόγοι και δεν το κρύβουν...
elkosmos.gr
Πηγη 

Βεβαιωμένα 3,5 τρισεκατομμύρια κ.μ. φυσικού αεριού νότια της Κρήτης!


"Η ύπαρξη τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, είναι βεβαιωμένη και ισοδυναμεί με τα πετρελαϊκά αποθέματα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου". Τάδε έφη ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην....Κρήτη στα Χανιά στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο και διοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο. Όπως δήλωσε ο καθηγητής, "Νότια της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αεριού το οποίο μεταφράζεται σε ισοδύναμο πετρελαίου γύρω στα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο".
Το κόστος αξιοποίησης των κοιτασμάτων αυτών κατά τον Αντώνη Φώσκολο είναι φθηνότερο από αυτό του Πρίνου, καθώς τα αποθέματα είναι πολύ μεγάλα, ενώ, όπως επιπλέον τόνισε, από τα αποθέματα αυτά θα μπορούσε η Ελλάδα να καλύψει ακόμα και το έλλειμμα της και μέσα σε 12 χρόνια η χώρα μας θα μπορούσε μέσω της αξιοποίησης τους να ξεπληρώσει το χρέος της.
Όπως συμπλήρωσε ο καθηγητής "Υπάρχει ένα κομμάτι που είναι νοτιοδυτικά της Γαύδου το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι έχει, μπορεί να είναι και τεράστιο, υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο είμαι πολύ πιο σίγουρος και είναι κάτω από τον Πλακιά 80 χιλιόμετρα από τον Πλακιά και υπάρχει και το κομμάτι του "Ηρόδοτου" το οποίο και αυτό ξέρουμε περίπου πόσο είναι. Πρέπει να πω, ότι η έκταση προς έρευνα είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ. Το κομμάτι που έχουμε εμείς είναι 2 φορές μεγαλύτερο και έχομε ίσως και παραπάνω αποθέματα από το άθροισμα Ισραήλ και της Κύπρου".
defencenet

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα που αποκαλύφθηκε το σχέδιο εκποίησης του δημοσίου πλούτου, υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για αυτό το βίντεο;

Το Μαξίμου αρνήθηκε συνεργασία με την Κύπρο για εκμετάλλευση φυσικού αερίου!!!

Mείζον ζήτημα προκύπτει από τη ''βόμβα'' που έσκασε στη Λευκωσία, ως προς τις προθέσεις της Αθήνας για εμπλοκή της στα του φυσικού αερίου, κατόπιν κυπριακής πρότασης. Σύμφωνα με έγκυρες - όπως εκτιμούμε - πληροφορίες, η προσφορά που έγινε ανεπίσημα από τη Λευκωσία πριν λίγες ημέρες ήταν πολύ συγκεκριμένη και αφορούσε ελλαδική εμπλοκή και εκμετάλλευση στο ...
οικόπεδο 1. Παρά τη σοβαρή προοπτική για αποκόμιση οικονομικών και βεβαίως γεωστρατηγικών οφελών, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε την κυπριακή προσφορά...

Εάν αληθεύει αυτό και έχουμε ουσιαστικά παραίτηση της Αθήνας από μια παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο, έχουμε το δικαίωμα να μιλούμε για εθνικά απαράδεκτη πολιτική. Την ώρα που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πένεται, την ώρα που η Ελλάδα περνά την βαρύτερη κρίση στην ιστορία της, η κυβέρνηση υποθηκεύει την κυριαρχία, τα πιθανά οφέλη, εν τέλει και την αξιοπρέπειά της, αρνούμενη να δεχθεί το κυπριακό ''δώρο'', αρνούμενη να αναλάβει η χώρα μας την εκμετάλλευση ενός από τα θαλάσσια οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Είναι προφανές πως η ελλαδική ακηδία συνδέεται με την φοβία της κυβέρνησης απέναντι στο τουρκικό θηρίο που βρυχάται. Ταυτόχρονα είναι εθνικά παρήγορο, αλλά συνάμα μελαγχολικό, για να μην πούμε τραγικό, η Αθήνα να αρνείται να ακολουθήσει τη Λευκωσία σε ρεαλιστικές ατραπούς παραγωγής ουσιαστικού αποτελέσματος, παραδομένη στην απραξία και εγκλωβισμένη στα αδιέξοδά της.

Εύρηκαν πως θα ξεπουλήσουν τα ιμάτια της Ελλάδας


Το σχέδιο “Εύρηκα” επιβεβαιώνει ότι στόχος του Μνημονίου δεν η σωτηρία της Ελλάδας, αλλά η περιουσία της
Ασφαλείς πηγές του Antinews μας πληροφορούν ότι αυτοκτόνησε ο Αρχιμήδης. Μόλις άκουσε ότι η περίφημη φράση του, «Εύρηκα», με την οποία ανακάλυψε τη θεωρία της άνωσης, έγινε τίτλος στο σχέδιο «σωτηρίας» της Ελλάδας, ο αρχαίος ημών πρόγονος βούτηξε στην μπανιέρα και δεν ξαναβγήκε ποτέ.
Το σχέδιο για εκποίηση της ελληνικής περιουσίας έναντι 125 δισ. ευρώ αποτελεί μεγαλύτερη ανακάλυψη κι από εκείνη του Αρχιμήδη.
Ίσως κάποιος φωστήρας στην Ευρώπη, ονόματι πιθανότατα κι αυτός Αρχι(μή)δης, σκέφτηκε ότι στην Ελλάδα ισχύει ένα άλλο ρητό του Αρχιμήδη: «μάθανε ότι π….μαστε, πλακώσανε και η γύφτοι».
Διότι η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ξένη εταιρεία από την οποία το ελληνικό κράτος θα πάρει 125 δισ. και στη συνέχεια θα μας ενοικιάζει τη χρήση, είναι αδιανόητη.  Μας δουλεύουν κιόλας: Αν το τίμημα είναι μεγαλύτερο των 125 δισ., η Ελλάδα θα πάρει πίσω το υπόλοιπο. Αν είναι μικρότερο, θα καλύψει τη ζημιά!!! και δαρμένοι και …
Το σχέδιο προβλέπει την εκχώρηση όλης της κρατικής περιουσίας σε όμιλο του Λυξεμβούργου (κ. Γιούνγκερ) έναντι 125 δισ.ευρώ ως αντιπαροχή, για να μειωθεί το χρέος στο 88% του ΑΕΠ.
Η  εταιρεία που θα αναλάβει όλη την περιουσία της χώρας, λιμάνια, αεροδρόμια, ακίνητα, εταιρείες, θα μετοχοποιηθεί και ο μεγάλος μέτοχος θα είναι η Κομισιόν η οποία αφενός θα έχει εγγυήσεις για τα λεφτά που θα δώσει στην Ελλάδα και αφετέρου θα προσπαθήσει να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία σε καλές τιμές μέχρι το 2025. Αν μέχρι τότε η Ελλάδα μπορέσει να ξανααγοράσει έχει καλώς. Αν όχι θα τα αγοράσουν Αμερικανοί, Ρώσοι,. Κινέζοι, Γερμανοί κ.λπ. κι εμείς απλά θα είμαστε χρήστες έναντι αδράς αμοιβής. Αν υπάρχουν υπεραξίες από την πώληση θα δοθούν στην Ελλάδα, αν πουληθούν σε τιμές χαμηλότερες από τα 125 δισ. η Ελλάδα θα πληρώσει τη διαφορά.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη η Ελλάδα θα μειώσει το χρέος της στο 88% του ΑΕΠ, θα βγει στις αγορές, τα ομόλογα θα έχουν αξιολόγηση Α και Α+ και ο ρυθμός ανάπτυξης θα είναι στο 5%. Μιλάμε για οικονομικό παράδεισο δηλαδή, απλά… η Ελλάδα θα έχει ξεπουληθεί.
Αυτό είναι το σχέδιο που προωθούν οι ξένοι «επενδυτές», όπως π.χ. αυτοί που καταχειροκρότησαν τον Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί το έκαναν. Που θα έβρισκαν τόσο καλό μεσίτη; Γι αυτό ίσως οι ανταγωνιστές των Γερμανών οι Γάλλοι “κάρφωσαν” πρώτοι το σχέδιο μέσω της εφημερίδας “La Tribune”. Γι αυτό και προχθές το βράδυ στο Βερολίνο, στο γεύμα των βιομηχάνων με τον Παπανδρέoυ παρακάθισε και ο διευθύνων σύμβουλος του νεοσυσταθέντος Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων κ. Μητρόπουλος.
Προφανώς για τους περισσότερους Έλληνες ένα τέτοιο σενάριο είναι εφιαλτικό καθώς στην ουσία η χώρα θα βρίσκεται υπό πλήρη οικονομική κατοχή. Ευτυχώς θα μπορούμε να πάμε στον Παρθενώνα, καθώς αυτός θα εξαιρεθεί μάλλον, για λόγους εντυπώσεων
Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που τρίβουν τα χέρια τους με ένα τέτοιο σχέδιο. Θα γίνουν οι υπεργολάβοι των ξένων κολοσσών που θα έλθουν στην Ελλάδα. Ετοιμάζουν ήδη συνέργειες στην ενέργεια, στα φρουτάκια, στις τηλεπικοινωνίες, στα λιμάνια κ.λπ. Μάλιστα, οι ξένοι επενδυτές θα βρουν μια χώρα διαλυμένη, με χιλιάδες απολυμένους, άρα και αδύναμους πολίτες, και με χαμηλό εργατικό κόστος. Θα μοιάζουμε με την Νιγηρία που έχουν αγοράσει και εκμεταλλεύονται τις πετρελαιοπηγές οι ξένες πολυεθνικές και οι ντόπιοι δουλεύουν στη σκλαβιά.
Η διαπλοκή ετοιμάζεται και πάλι να κάνει πάρτι, έτσι κι αλλιώς. Με το ξεπούλημα θα βγάλει τρελά λεφτά, με τη χρεοκοπία θα έχει βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό, οπότε και πάλι θα είναι κερδισμένη. Παλαιά και νέα επιχειρηματικά τζάκια τρίβουν τα χέρια τους με το γαλλογερμανικό σχέδιο. Διαβάστε και το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας” που παραθέτουμε. Είνια πολυ7 διαφωτιστικό…
Είναι λοιπόν να μην αυτοκτονήσει ο Αρχιμήδης, μαζί του κι όλοι εμείς;
Γιατί αν είναι να σωθούμε με την εταιρεία αυτή , να ξαναμπούμε στις αγορές και να μειωθεί το χρέος ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;  Δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε μόνοι μας την κρατική περιουσία για να σωθούμε;
Νομίζω ότι όλα πλέον έχουν αποκαλυφθεί. Η εθνική προδοσία συντελείται μπρος στα μάτια μας.
Α.Ψ.