Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αµερικανικές πιέσεις για τα ρωσικά τεθωρακισµένα


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΝΕΑ
Ενώ οµάδα ρώσων ειδικών ήταν έτοιµη να επισκεφθεί την Αθήνα για την πώληση 450 τανκς, οι Αµερικανοί έγραφαν σε τηλεγράφηµά τους πως ήταν σηµαντικό να µην επιτραπεί στη Ρωσία να νοµίζει ότι κάνει «µπίζνες ως συνήθως» µε την Ελλάδα

Αφόρητες πιέσεις στην Ελλάδα ώστε να µηνπροµηθευτεί τεθωρακισµένα από τους Ρώσους ασκούσαν οι ΗΠΑ το 2008, µετά τις συγκρούσεις στη Γεωργία, την περίοδο κατά την οποία επικυρωνόταν στην ελληνική Βουλή η συµφωνία για τον πετρελαϊκό αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης.


Κατά τη διάρκεια των προηγούµενων χρόνων επίσης οιΑµερικανοί στρίµωχναν την κυβέρνηση Καραµανλή για τα σοβιετικής τεχνολογίας άρµατα µάχης που διέθετε η χώρα µας, αλλά τότε οι πιέσεις ασκούνταν για να τα δωρίσουµε στο Ιράκ, όπως και έγινε. Σηµειώνεται ότι η συµφωνία µε τους Ρώσους για την προµήθεια τεθωρακισµένων έχει παγώσει.

Διαβάστε τα σχετικά τηλεγραφήματα του Wikileaks
Τον ∆εκέµβριο του 2007, οι βαλίτσες του Καραµανλή όταν επέστρεφε από τη Μόσχα δενπεριείχαν µόνο τις υπογραφές για την ίδρυση της εταιρείας που θα κατασκεύαζε τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης. Είχαν επίσης τη διαβεβαίωση του Πούτιν ότι η Ρωσία ήτανπρόθυµη να πωλήσει στην Ελλάδα οποιοδήποτε οπλικό σύστηµα εκτός από πυρηνικά. Λίγο πριν ο πρώην πρωθυπουργός αναχωρήσει για το διήµερο ταξίδι του, το ΚΥΣΕΑ είχε ανακοινώσει την πρόθεση να προµηθευτεί εκατοντάδες τεθωρακισµένα BMP από τη Ρωσία, κάτι που είχε προκαλέσει επιπλέον κινητικότητα στην αµερικανική πρεσβεία – ήδη υπήρχε έντονος προβληµατισµός για την επικείµενη συµφωνία στα ενεργειακά. ∆ύο µήνες µετά, στα µέσα Φεβρουαρίου του 2008,στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών έλεγαν στους Αµερικανούς ότι η Ελλάδα οδηγήθηκε στη συµφωνία για την αγορά 450 ρωσικών τεθωρακισµένων BMP από πολιτικούς παράγοντες σχετικούς µε τη συνάντηση Καραµανλή - Πούτιν τον ∆εκέµβριο. «Κάθε επίσκεψη υψηλού επιπέδου πρέπει να έχει αντικρύσµατα», φέρονται να λένε τα στελέχη, σύµφωνα µε το εµπιστευτικό τηλεγράφηµα 08Athens217. «Επίσης,(η συµφωνία) προωθήθηκε ενµέρει από την Ελληνική Βιοµηχανία Οπλων, η οποία βρισκόταν σε σοβαρή πτώση πρόσφατα, αλλά τώρα θα συµµετείχε στην κατασκευή των BMP», σχολίαζε ο αµερικανός πρεσβευτής Ντάνιελ Σπέκχαρντ πουυπέγραφε το τηλεγράφηµα.

Μέχρι τον Αύγουστο η πρεσβεία δεν ανέβασε τους τόνους για τα ρωσικά τεθωρακισµένα. Η µόνηαναφορά σχετικά µε το θέµα γίνεται στο διπλωµατικό έγγραφο 08Athens896 τον Ιούνιο του 2008, το οποίο αφορούσε τις στρατιωτικές σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ και το έχουν δηµοσιεύσει ήδη «ΤΑ ΝΕΑ». Εκεί αναφέρεται ότι η αγορά των BMP δεν πρόκειται να βελτιώσει τις αµυντικές ικανότητες της χώρας µας ούτε να αναβαθµίσει τη διαλειτουργικότητα των ελληνικών οπλικών συστηµάτων στο πλαίσιο των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ. Επιπλέον, τονίζεται πως η συγκεκριµένη προµήθεια «δεν προτεινόταν από τον ελληνικό στρατό» καθώς και ότι ηπολιτική ηγεσία της χώρας µας συχνά έπαιρνεαποφάσεις εξαγορών στρατιωτικού υλικού µε βάση πολιτικά κριτήρια. «Ετσι, η αγορά των ρωσικών BMP µε κριτήρια τα οποία δεν αφορούν τις στρατιωτικές ανάγκες δεν είναι απρόσµενη, αλλά είναι ενοχλητική», έγραφαν οι Αµερικανοί στο εµπιστευτικό τηλεγράφηµα.

Η αυξανόµενη ένταση µεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού οδηγούν στον εξαήµερο πόλεµο της Νότιας Οσετίας, που άρχισε 7 Αυγούστου 2008. ∆έκα ηµέρες µετά την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός, η αµερικανίδα επιτετραµµένη Ντέµπορα Μακάρθι αποστέλλει στο Στέιτ Ντιπάρτµεντ απόρρητο τηλεγράφηµα (08Athens1188) µε θέµα τις διπλωµατικές πιέσεις που ασκούνται στην Αθήνα µετά τη σύγκρουση των Ρώσων µε τους Γεωργιανούς. «Οµάδα ρώσων ειδικών στον τοµέα της αµυντικής βιοµηχανίας έχει προγραµµατιστεί να επισκεφθεί την Αθήνα την επόµενη εβδοµάδα για να συζητηθεί η αγορά των ρωσικών τεθωρακισµένων οχηµάτων µεταφοράς προσωπικού (BMP) και το ελληνικό Κοινοβούλιο έχει προγραµµατίσει την επικύρωση του έργου για τον αγωγό South Stream τον Σεπτέµβριο.

«ΔΙΑΒΗΜΑ». Εργαζόµαστε προς την κατεύθυνση να ακυρώσουµε αυτές τις απερίσκεπτες κινήσεις, αλλά λαµβάνουµε µπερδεµένα µηνύµατα από τους έλληνες αξιωµατούχους», έγραφε η επιτετραµµένη στις 22 Αυγούστου 2008. Στη συνάντηση µε τον γενικό γραµµατέα του ΥΠΕΞ Αριστείδη Αγαθοκλή και τον διπλωµατικό σύµβουλο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μπίτσιο οιΑµερικανοί ανέβασαν τους τόνους, τονίζοντας ότι η επίσκεψη του κλιµακίου των ρώσων ειδικών αυτή την περίοδο δεν βοηθούσε και πως ήταν σηµαντικό να µην επιτραπεί στη Ρωσία να νοµίζει ότι κάνει «µπίζνες ως συνήθως» µε την Ελλάδα όσο τα ρωσικά στρατεύµατα βρίσκονται σε γεωργιανό έδαφος. «Ο Αγαθοκλής µάς
ευχαρίστησε γι’ αυτές τις πληροφορίες, είπε ότι κατάλαβε πως µια τέτοια επίσκεψη δεν θα βοηθούσε σε αυτό το σηµείο και θα την “ακύρωναν”. Επίσης, ο πολιτικόςσύµβουλος της αµερικανικής πρεσβείας συζήτησε το θέµα µε τονΑντώνη Σαµαρά, πρώην υπουργό Εξωτερικών και σύµφωνα µε πληροφορίες έµπιστο φίλο του Καραµανλή, οοποίος συµφώνησε “απόλυτα” ότι ηοπτική µιας τέτοιας επίσκεψης τώρα θα ήταν κακή και υποσχέθηκε πως αυτό θα διαµηνυόταν σε “αυτούς που έπρεπε να το ξέρουν”», αναφέρεται στο τηλεγράφηµα. Οπως σηµείωνε η Μακάρθι, για να ασκηθεί ακόµα µεγαλύτερη πίεση στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να µη δεχθεί τοκλιµάκιο των ρώσων ειδικών, στελέχη της πρεσβείας ήρθαν σε επαφή µε διπλωµάτες άλλων χωρών στην Αθήνα. «Ο γεωργιανός επιτετραµµένος Ζουράµπ Αλεξίντζε είπε ότι οι προσπάθειές µας ήτανµία καλή πρωτοβουλία, ότι θα πραγµατοποιούσε αναφορά στην Τιφλίδακαι πως θα έθετε το θέµα στον αναπληρωτή ΥΠΕΞ Κασσίµη, που είναι επικεφαλής του κέντρου για τηνκρίση στη Γεωργία. Η βρετανίδα πολιτική σύµβουλος Λίζα Γουάνσταλ επίσης εξέφρασε την ανησυχία της και είπε ότι θα έστελνε τηλεγράφηµα στο Λονδίνο για οδηγίες σχετικάµε τις επόµενες ενέργειες», έγραφε η επιτετραµµένη. Κατά τις συζητήσεις στελέχους της αµερικανικής πρεσβείας µε τον αρχηγό των ελληνικών Ενόπλων ∆υνάµεων στρατηγό ∆ηµήτρη Γράψα, ο τελευταίος εµφανίζεται να µη γνωρίζει τίποτα γιατην επικείµενη επίσκεψη τουκλιµακίου των ρώσων ειδικών. «Είπεεµπιστευτικά ότι αν µια τέτοια επίσκεψη ήταν προγραµµατισµένη, εκείνος σίγουρα θα τη σταµατούσε», αναφέρεται στο τηλεγράφηµα.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. Σύµφωνα µε τους Αµερικανούς, λίγη ώρα αργότερα ο στρατηγός Ρεκλείτης τηλεφώνησε στον ακόλουθο της πρεσβείας για θέµατα Αµυνας και του είπε ότι οι ρώσοι τεχνικοί θα επισκέπτονταν την Ελλάδα, αλλά το υπουργείο Αµυνας ή ο Ελληνικός Στρατός δεν εµπλέκονταν και ότι θα πραγµατοποιούνταν συναντήσεις µε εµπορικούς παράγοντες. «Ως εκ τούτου,ο Γράψας δεν µπορούσε να αναβάλει ή ναµαταιώσει την επίσκεψη», επισηµαίνει η Μακάρθι στο τηλεγράφηµα και σχολιάζει πως παρότι οι Ρώσοιµπορεί να έρχονταν για συναντήσεις µε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ήταν πολύ απίθανο να µη συναντηθούν µετο ελληνικό «πεντάγωνο».«Εξάλλου οι ελληνικές εταιρείες οπλικών συστηµάτων είναι οιονεί κρατικές επιχειρήσεις και έτσι στη συνάντηση των Ρώσων µε τις ελληνικές “ιδιωτικές” εταιρείες πιθανότατα θα συµµετείχαν και έλληνες αξιωµατούχοι», κατέληγε στο σχόλιό της η επιτετραµµένη της πρεσβείας. Πάνω απ’ όλα όµως οι Αµερικανοί προβληµατίζονταν για τη σιωπή Καραµανλή σχετικά µε την εισβολή των Ρώσων στη Γεωργία, παρά το γεγονός ότι η Μπακογιάννη και άλλοι έλληνες πολιτικοί είχαν προβεί σεδηλώσεις που ταυτίζονταν µε τη γραµµή των ΗΠΑ. ∆εν προλαβαίνεινα περάσει µία εβδοµάδα και η επιτετραµµένη Μακάρθι στέλνει στο ΣτέιτΝτιπάρτµεντ νέοεµπιστευτικότηλεγράφηµα (08Athens1216) µετον τίτλο «Το µοντέλο “µπίζνες ως συνήθως” της Ελλάδας µε τη Ρωσία υπονοµεύει τα ισχυρά µηνύµατα του NATO».

Σε αυτό αναφέρεται ότι παρά τις δηλώσεις Μπακογιάννη που υποστηρίζουν την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας και καταδικάζουν την κίνηση της Ρωσίας να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Νότιας Οσετίας και της Αµπχαζίας, η ελληνική κυβέρνηση προχωρά κανονικά µε τη Ρωσία όσον αφορά την επίσκεψητων τεχνικών για την προµήθεια τωνρωσικών τεθωρακισµένων, την επικύρωση της συµφωνίας γιατον αγωγό South Stream, ακόµακαι για τη συγχρηµατοδότηση πολιτισµικών δρώµενων για τα 180 χρόνια ελληνορωσικών διπλωµατικών σχέσεων. Στις αρχές του 2011 ο υπουργός Εθνικής Αµυνας Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σεερώτηση µε θέµα την προµήθεια των BMP δήλωσε τα εξής: «Κατά την επίσκεψή µου στη Ρωσική Οµοσπονδία την 30ή Μαρτίου 2010 παρουσιάστηκε το δηµοσιονοµικό πλαίσιο µέσα στοοποίο κινείται η Ελλάδα αυτή την περίοδο και επισηµάνθηκε η δυσκολία της χώρας να αναλάβει νέες δεσµεύσεις για την προµήθεια οπλικών συστηµάτων, ιδιαίτερα για τοέτος 2010.

Στη συνέχεια συµφωνήθηκεµε τη ρωσική πλευρά η σύναψηνέας ∆ιακρατικής Συµφωνίας - Πλαισίου και η επανεξέταση συγκεκριµένων όρων της προµήθειας…Παραλλήλως το ΓΕΣ εξετάζει και όλες τις άλλες δυνατότητες που υπάρχουν διεθνώς σε σχέση µε τεθωρακισµένα οχήµατα προκειµένου η χώρα µας να διαπραγµατεύεται και να αποφασίσει αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιµα και χρήσιµα στοιχεία».

Χαρίσαµε τα άρµατα στο Ιράκ!

ΗΤΑΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ του 2005 όταν ο πρώην υπουργός Αµυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος συναντήθηκε µε τον αµερικανό πρεσβευτή Τσαρλς Ρις για µία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Στη συνάντηση ετέθησαν θέµατα όπως «ιατρική βοήθεια στο Αφγανιστάν», «εκπαίδευση Ιρακινών από Ελληνες», αλλά και η µείωση των στρατιωτικών δαπανών. Τότε έγιναν και οι πρώτες νύξεις από την αµερικανική πλευρά σχετικά µε τις προθέσεις της Ελλάδας να δωρίσει στο Ιράκ κάποια από τα «σοβιετικής εποχής» τεθωρακισµένα που είχε στο οπλοστάσιό της. Σύµφωνα µε το εµπιστευτικό τηλεγράφηµα 05Athens236, ο Σπηλιωτόπουλος απάντησε πως τα BMP χρησιµοποιούνταν προς το παρόν, αλλά υπήρχαν σχέδια για την αντικατάστασή τους.

Ο πρεσβευτής κάλεσε τον υπουργό να επανεξετάσει το θέµα καθώς τα BMP θα µπορούσαν να βοηθήσουν σηµαντικά τις επιχειρήσεις ασφάλειας των Ιρακινών. Τον Σεπτέµβριο της ίδιας χρονιάς ο αναπληρωτής βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μπράιζα ευχαριστούσε τον Σπηλιωτόπουλο για τη δωρεά τεθωρακισµένων, όπως προκύπτει από το εµπιστευτικό διπλωµατικό έγγραφο 05Athens2403. Και µόλις έναν µήνα αργότερα, τηλεγράφηµα της αµερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (05Athens2769) ενηµερώνει το Στέιτ Ντιπάρτµεντ ότι 36 ρωσικά τεθωρακισµένα έχουν φορτωθεί σε ελληνικό φορτηγό πλοίο που αναχωρεί στις 24 Οκτωβρίου από τη Σούδα µε προορισµό το Κουβέιτ.

Τον Φεβρουάριο του 2006 προκύπτουν νέα σχέδια για τη δωρεά επιπλέον 64 BMP στο Ιράκ, ενώ σε βάθος χρόνου οι Αµερικανοί υπολογίζουν ότι ο συνολικός αριθµός θα πενταπλασιαστεί: «Τελικά, η (ελληνική) κυβέρνηση έχει δεσµευθεί να συνεισφέρει ολόκληρο το οπλοστάσιό της των 500 BMP στο Ιράκ», ανέφερε ο αµερικανός πρεσβευτής Τσαρλς Ρις στο εµπιστευτικό τηλεγράφηµα



http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_716.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Σεξουαλικά όργια στη διάρκε ια της Συνόδου της Λέσχης Bilderberg στο St. Moritz, στην οποία συμμετέχουν και οι Παπακωνσταν τίνου, Χαρδούβελλης, Δαυίδ, Τσούκαλης!



bilderberg3.jpg
suvretta.jpg
BILDERLAGNA.jpg
Χαμός στη φετινή Σύνοδο της Λέσχης Bilderberg η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο Suvretta του St Moritz και στην οποία συμμετέχουν και οι δικοί μας Παπακωνσταντίνου, Χαρδούβελης, Τσούκαλης και Δαυίδ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Infowars, κάποιοι από τους μερακλήδες συμμετέχοντες στη Σύνοδο παρήγγειλαν ένα 20χρονο τεκνό για να τους προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γειτονικό ξενοδοχείο «El Paradiso”.
Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες από τα μέλη της Λέσχης καθώς πηγαινοέρχονται από το “Suvretta” στο “El Paradiso”!
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φημίζεται για τις «ανέσεις» που προσφέρει στους εκλεκτούς πελάτες του.
Ο νεαρός επιβήτορας των διεστραμμένων μερακλήδων που κυβερνούν τον κόσμο προσγειώθηκε με ελικόπτερο σαν μάνα εξ ουρανού για τα λάγνα γερόντια της Λέσχης.
Εκτός από τον 20χρονο κι άλλες «αρσενικές πόρνες» αναμένουν ετοιμοπόλεμες με το παυλί στο χέρι τα «κορίτσια» της Λέσχης.
Πρόκειται για μια Σύνοδο με τα Μάτια Ερμητικά Κλειστά και τα Πόδια Ανοιχτά, στην οποία στα διαλείμματα της ικανοποίησης των διατροφών τους συζητάνε και την ελληνική κρίση.
Δείτε εδώ το απολαυστικό ρεπορτάζ>

Paul Joseph Watson in St. Moritz, Switzerland
Infowars
June 11, 2011 – UPDATED WITH PHOTOS
Following several reports that male prostitutes were being transported to a location near the Suvretta Hotel at which Bilderberg members are stationed in St. Moritz, members of the elitist confab were subsequently photographed leaving the luxury El Paradiso compound and walking back to the hotel.
Indications that male prostitutes were being provided for Bilderberg members began to stir last night following our conversation with a source who worked behind the bar in a hotel five minutes drive down the road from the Suvretta.
Although extremely reluctant to provide details at first, the source, a young homosexual man in his 20′s, admitted to us that he was being flown by helicopter in the morning to the El Paradiso resort to service a group of important people. The El Paradiso is a luxury getaway that brags on its website about how it provides all manner of pampering services to its clients. It is located about 10 minutes drive up the narrow mountain road from the Suvretta Hotel.
As the conversation progressed, the individual made it clear that the job was not just bar work or waiting on tables.
The source told us that he was being paid huge amounts of money for the job and that he had been hired for similar roles before by rich people. The man discussed how on the last such occasion he was given a full body search before he entered the building, was put in a white robe and then body searched again. A beer bottle opener that also contained a tiny penknife was confiscated before he was allowed to enter.
Independent of our source, other journalists, including Charlie Skelton of the Guardian, discovered that Bilderberg members were planning to visit El Paradiso, and rumors of male prostitutes continued to circulate.
At around 1:30pm this afternoon, myself, Aaron Dykes, Alexander Benesch ofInfokreig and We Are Change Birmingham’s Jon Scobie, attempted to locate El Paradiso, driving up treacherous narrow mountain roads. On our way we were followed and stopped by the Swiss police twice, firstly being told to leave the area and then again for entering a restricted area. We were fined 100 swiss francs for the infraction.
Although the area around El Paradiso was crawling with police, we were able to get a shot of the building from a distance.
A few hours later, Bilderberg members, including Peter Mandelson, were later seen leaving El Paradiso and making their way back via cable cars to the Suvretta hotel which is down the mountain. Numerous photos of Bilderberg members as they were walking back into the hotel were captured and we hope to have them soon.
As the New York Post reported, during the 2004 Bohemian Grove get-together, which counts amongst its members many of the same individuals who attend Bilderberg, gay porn star Chad Savage was sent in to “service” the elite moguls there.
UPDATE: Photos of Bilderberg members leaving El Paridiso below provided by We Are Change Switzerland. We would like to emphasize that these individuals may not necessarily have used the services of any gay escorts.

Ένας οικονομικός δολοφόνος μιλάει για τη δολοφονία της Ελλάδας!

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ



Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει ένα μόνο σκοπό. Ένα σκοπό που προσπάθησε κατά καιρούς να εφαρμόσει αλλά έβρισκε πάντα τον δρόμο κλειστό. Τώρα όμως ο δρόμος άνοιξε.Με την τεχνητή κρίση χρέους που δημιούργησε, βρήκε τον τρόπο και άνοιξε την πόρτα για την τελική της επίθεση. Μία επίθεση που έχει σαν στόχο να δημιουργήσει δύο τάξεις ανθρώπων. Τους πλούσιους που θα νέμονται τα πάντα και τους φτωχούς, που θα δουλεύουν για αυτούς, με άνταλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί! Ναι έτσι ακριβώς είναι. Μην έχεις καμμία αμφιβολία.

Η επίθεση που γίνεται τώρα μέσω της χώρας μας , έχει πλέον σαν τελικό στόχο την ελεύθερη ακόμη, ΕΥΡΩΠΗ. Ποίοι ηγούνται αυτοί της τελικής επίθεσης; Οι τραπεζίτες, μέσω ΑΜΕΡΙΚΗΣ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ . Και ποία χώρα επέλεξαν να κάνουν απόβαση; Μα ποιά άλλη. Την ΕΛΛΑΔΑ μας. Γιατί εμάς και όχι κάποια άλλη; Μα γιατί εδώ ετοίμαζαν το έδαφος από καιρό και μόλις βρήκαν το κάταλληλο εργαλείο έβαλαν μπροστά το σχέδιο τους. Ποίος όμως ήταν το κατάλληλο εργαλείο; Φυσικά ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο αμερικανοσπουδαγμένος! Αν δείς την ταινία, ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ του
ΠΟΛΛΑΝΣΚΙ, θα καταλάβεις πολλά, μα πάρα πολλά..
Κια γιατί αυτός και όχι εσύ; Διότι κουβάλαει ένα βαρύ όνομα, από την άλλη έχει μπροστά του ένα αδιάφορο ΕΛΛΗΝΑ, που τον 21 αιώνα ακόμη και τώρα συντηρεί τον διαχωρισμό σε δεξιό και αριστερό. Έτσι επιλεχθηκε ο άνθρωπος τους, γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, την ελληνική γλώσσα βλέπεις και μόνος σου δεν την κατέχει , το σχέδιο της άλωσης αυτής της περήφανης χώρας, στήθηκε. Με τον άνοδο του στην εξουσία, το σατανικό σχέδιο τους σχέδιο, μπήκε σε εφαρμογή!
Δεν σας κουράσω τι έχει κάνει, τα ξέρετε.
Θα αναφερθώ στην τελική επίθεση του σχέδιου που γίνεται με το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ πρόγραμμα.
Ένα πρόγραμμα που το παρουσίαζουν σαν σωτηρία αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Είναι το τελειωτικό χτύπημα, στην μεσαία τάξη, η οποία αντιστέκεται, έχει ακόμη λίπος, όμως παράλληλα κακή νοοτρόπια, με το σκεπτικό εγώ να σωθώ και το κόμμα μου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με ακουμπάνε! Γονατίζοντας την όμως, ανοίγει ο δρόμος για την άλωση της χώρας!
Διότι τι άλλο σκοπεύει η φοροεπιδρόμη παντού; Τι άλλο είναι από την ισοπέδωση της; Τι άλλο είναι ο κεφαλικός φόρος; Ο φόρος που έβαζε η ΟΘΩΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, σε όσους δεν ήταν υπήκοοι της! Ετσι μας αντιμετωπίζει, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, με τα εργαλεία της, φιλοξενούμενους στην χώρας μας! Και μιλώ για τον κεφαλικό φόρο , μια σατανική σκέψη , η οποία θα εφαρμοσθεί και μάλιστα αναδρομικά και για τα επόμενα 4 χρόνια. Τι θα συμβεί; Πρόσεχε λοιπόν. Θα υποβάλεις φορόλογικη δήλωση, το φετινό λάθος να πάρεις λεφτά πίσω δεν το ξανακάνουν , θα βγαίνεις χρεωστικός . Δηλαδή θα πληρώνεις φόρο για τα δηλώθεντα εισόδηματα και μετά θα πληρώνεις και κεφαλικό φόρο! ΄Ετσι δεν σου κόβουν μισθό, άρα είναι εντάξει με σένα, αλλά στην ουσία οι 12 μισθοί γίνονται 10 και κάτι! Ο οποίος θα μειώθει και άλλο με τις υπόλοιπες αυξήσεις.! Αλλά θα σου λένε, ότι το κάνουν για να σε σώσουν, και την ίδια ώρα θα στρώνουν το χάλι στους τραπεζίτες! 

Το σατανικό τους σχέδιο βρίσκεται στην πλήρη εφαρμογή του.
Έχει δε όμως δυστυχώς σύμμαχους. Εσένα που αδιαφορείς , κάτι κάνεις με τους αγανακτισμένους , αλλά και την πλειόψηφία των κομμάτων που περίμενουν την ώρα τους να κάνουν την κρίση ευκαίρια.
Θα μου πεις. Ποιός θα μας σώσει; Κάνεις πάρα μόνο εσύ ο ίδιος! Βγαίνοντας στις πλατείες , στην γειτονιά σου ενημέρωντας τον γείτονα σου, στην δουλειά σου , στο διαδύκτιο, λέγοντας ότι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του γείτονα περίμενε και την σειρά σου. Έτσι απλά. Το σατανικό τους σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Διαφορετικά σε πολύ λίγο χρόνο θα είσαι η καμαριέρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Υ.Γ. Είπα εσένα σύμμαχο, ισχύει και για μένα, Αλλά τα παραμύθια τελείωσαν και είναι η ώρα του κακού λύκου! Ας τον πολεμήσουμε όπως και με όποιο δημοκρατικό τρόπο μπορούμε! Ήλθε η ώρα της μάχης! 

olympia

Περικυκλώνουμε με τα αυτοκίνητα τη βουλή.

Ο εκβιασμός και η απελπισία συνιστούν εκρηκτικό μείγμα!


Από την πρόσφατη πολιορκία της Βουλής
της effie B.
Και αίφνης βρέθηκαν άλλα 100 δισεκατομμύρια ευρώ και ίσως βρεθούν ακόμη περισσότερα στην πορεία για να μας …σώσουν. Αφού το κόλπο της συναίνεσης δεν φτούρησε, πέρασαν πολύ γρήγορα στον εκβιασμό: έχουμε λεφτά μόνο μέχρι τον Ιούνιο, υπογράψτε με κλειστά μάτια να ξεπουλήσουμε να τελειώνουμε. Και όταν είδαν τις πλατείες να γεμίζουν και να μην αδειάζουν, ήρθε μάνα εξ …Ευρώπης, και ρευστό, πολύ ρευστό!!!
Τόσα λεφτά; Που βρέθηκαν τόσα λεφτά ξαφνικά;
Και όταν ο Σαμαράς στις πρόσφατε συναντήσεις στύλωσε τα πόδια απέναντι στους Ευρωπαίους και είπε ξανά ΟΧΙ σε επιπρόσθετο δανεισμό και στραγγαλισμό της χώρας, ξανάρχισε ο εκβιασμός. Δεν πρόλαβε να γυρίσει από Βρυξέλες και νέος εκβιασμός! Σήμερα δεν δίνουν τη δόση! Τα χρήματα ξαφνικά χάθηκαν.
Κάθε μέρα και ένας νέος εκβιασμός!
Και όλοι να ασχολούνται με μας! Από τον Πλανητάρχη, μέχρι όλα τα έγκυρα οικονομικά έντυπα του πλανήτη! Από τους ισχυρούς των funds μέχρι όλους τους καθηγητές οικονομίας και διανοητές της υφηλίου!
Τέτοια πρεμούρα με την Ελλάδα; Τέτοια αγάπη για τους Έλληνες;
Θυμήθηκα ξανά το κλασσικό western του Sergio Leone “Κάποτε στην …Δύση”.  Ένα κομμάτι άγονης γης απ΄οπου θα περάσει ο χρυσοφόρος σιδηρόδρομος, ένας πλούσιος γαιοκτήμονας που το ορέγεται, η εξόντωση του αγρότη ιδιοκτήτη, οι εκβιασμοί.
Όταν άρχισε η κρίση, όλοι μας απαξίωναν δηλώνοντας ότι αποτελούμε μόνο 2,6% του ΑΕΠ της Ευρώπης. Ψιλά πράγματα. Όσο ένα από τα μικρά κρατίδια της κραταιής Γερμανίας! Δεν τους ένοιαζε τότε και θεώρησαν με ένα μνημόνιο, βοηθούντος και του ΔΝΤ θα την έβγαζαν καθαρή. Λίγο η κυβέρνηση που παραδόθηκε αμαχητί, λίγο ο εκφοβισμός μεσω των τριών καμπαλέρος που κάθε τόσο έκαναν περιπολία στα υπουργεία, λίγο το πάγωμα του κόσμου, θεώρησαν ότι ήταν ικανά να μας δέσουν χειροπόδαρα.
Αλλά η συνταγή δεν έβγαινε από την αρχή. Ήταν λάθος σχεδιασμένη. «Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές κεφαλαίου εντός του 2012, όπως προέβλεπε το υφιστάμενο πρόγραμμα, φαίνεται κάτι παραπάνω από ανέφικτη», δήλωσε ο Σόιμπλε.
Εξουθένωναν τον λαό και στραγγάλιζαν την ανάπτυξη. Με πρόθεση;
Μας δάνειζαν αβέβαια χρήματα αλλά …έπαιρναν πίσω γη! Κάθε είδους γη. Στο κέντρο, παραμεθόριο, ακόμη και ιερή γη! Γνώριζαν άραγε όταν ψήφιζαν Ναι στο Μνημόνιο Ι, τι παραχωρούσαν οι κοι. εκπρόσωποι του Έθνους;
Ένα χρόνο μετά και ενώ όλοι πια γνωρίζουν ότι και η δεύτερη συνταγή δεν βγαίνει επ’ ουδενί, συμφωνούν να μας ξαναδανείσουν.
Ξανά αβέβαια χρήματα αλλά αυτή τη φορά τα θέλουν όλα. Εδώ και τώρα. Και τα πάνω από τη γη και τα κάτω. Και τα πάνω από τη θάλασσα και τα κάτω. Όλα!
Και άρχισαν ήδη να τα παίρνουν. Πριν ακόμη υπογράφει το μεσοπρόθεσμο πήραν το 10% του ΟΤΕ για 400 εκατομμύρια όταν το 30% πουλήθηκε στους ιδίους για 4 δις. Κάτι λιγότερο από το ένα τρίτο της τιμής. Τζάμπα πραμα, τόσο τζάμπα που το χλεύασε και η Wall Street Journal.
Η Ελλάδα είναι πλούσιο κράτος με μεγάλη περιουσία και μπορεί να εξυπηρετήσει το χρέος της πουλώντας, δηλώνουν αυθαδώς οι «αδελφοί» ευρωπαίοι!
Και εδώ είναι το ζουμί: ποιο χρέος; Ανέλυσε ποτέ κανείς της κυβέρνησης ποιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το χρέος μας; Τι ακριβώς πληρώνουμε τόσα χρόνια σε τοκοχρεολύσια; Ότι το 80% του χρέους είναι τόκοι; Ποτέ δανειστήκαμε τι, και ποτέ λήγουν τα δάνεια; Ως πότε θα ζούμε μόνο με δανεικά χωρίς ανάπτυξη;
Αναλογίζονται οι «αδελφοί» ευρωπαίοι τι ακριβώς θα ΤΟΥΣ συμβεί αν γίνει στάση πληρωμών εντός της ζώνης του Ευρώ;
Έχουν καταλάβει ότι παίζουν επικίνδυνα με το εύθραυστο του εγχειρήματος «ευρωπαϊκή ενοποίηση»;
Ας σταματήσουν λοιπόν το σκωτσέζικο ντους, τώρα σας δανείζουμε, τώρα όχι. Και ας αναλογιστούν τις δίκες τους ευθύνες για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Ευρώπη. Και ας αναλογιστούν ότι όταν οι μεγάλοι ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσιζαν την ενοποίηση της Ευρώπης, εννοούσαν την Ευρώπη των ΛΑΩΝ και όχι των ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Εννοούσαν την Ενωμένη Ευρώπη της ευημερίας και όχι της «περιφερειακής» μιζέριας εις υγείαν του «κέντρου».
Ας αφήσουν λοιπόν και μας να συμμαζέψουμε το κράτος μας και να ρυθμίσουμε τα του οίκου μας. Πάντως όχι ξεπουλώντας τους τα πάντα, όσο-όσο. Και κυρίως όχι με αυτή την κυβέρνηση που στερείται πλέον της λαϊκής ετυμηγορίας.
Ο εκβιασμός και η απελπισία συνιστούν εκρηκτικό μείγμα! Και οι λαοί που φτάνουν στην απελπισία, αντιδρούν. Και εκρήγνυνται. Και όταν οι λαοί είναι ζωσμένοι με κοινό νόμισμα, η έκρηξη παρασέρνει στο χαμό όλους τους ζωσμένους!
Ας το έχουν υπ’ όψιν τους αυτό οι «φίλοι» ευρωπαίοι όταν κουνούν απειλητικά το δάχτυλο και όταν προσβάλουν ιερά και όσια χιλιάδων χρονών!
Σημείωση: Η ταινία του Sergio Leone τελειώνει με μια κλασσική μονομαχία μέχρι θανάτου και μια δικαίωση! Το κομμάτι της άγονης γης απ’ όπου πέρασε ο χρυσοφόρος σιδηρόδρομος παρέμεινε στους ιδιοκτήτες του!!!

www.antinews.gr

Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε το ΠΑΜ, σχετικά με πληροφορίες «για συγκέντρωση anti riot εξοπλισμού σε στρατόπεδο της Αθήνας και στρατολόγηση οπλιτών».


Πατριωτικό Μέτωπο Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.grpametopo@gmail.com
Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αμέσως στις πληροφορίες που διαχέονται από χτες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες, «σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες υλικών καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά,
(Anti-Riot Control)».
Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «έχει ξεκινήσει παράλληλα στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα. Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη».
Το Πατριωτικό Μέτωπο παράλληλα, έθεσε τις «πληροφορίες» αυτές υπόψη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από τον οποίο και ζήτησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να διερευνήσει με κατεπείγουσες διαδικασίες, το πάρα πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, για την υπόσταση της ίδιας της Δημοκρατίας μας.




Δεν θα φύγουν νύχτα. Θα φύγουν με...tweet!


Μέχρι σήμερα συνηθίζαμε να λέμε ότι κάποιος θα φύγει νύχτα, προκειμένου να αποφύγει τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας στο πρόσωπό του.
Από την Παρασκευή 10 ιουνίου, μπορούμε πια με ασφάλεια να λέμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου θα φύγει με... tweet!
Ετσι απλά θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα δούμε τα Υπουργεία άδεια, τη Βουλή χωρίς την ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τη χώρα χωρίς κυβέρνηση. Δεν θα έχει δοθεί κάποια εξήγηση, δεν θα έχει προηγηθεί συνέντευξη τύπου ή προκήρυξη εκλογών.
Η ανακοίνωση θα έχει γίνει... με μοντέρνο τρόπο. Ενα σύντομο tweet στο @Primeminister.gr, θα μας ενημερώνει ότι:
«Η σωτηρία της Ελλάδας από το ΠΑΣΟΚ αναβάλλεται. Βρείτε άλλους να σας σώσουν. Αν το μετανιώσουμε και ξανάρθουμε θα σας ενημερώσουμε με επόμενο tweet».
Και αν το παραπάνω είναι -για την ώρα!- δημιούργημα της φαντασίας μου, το παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινό!
Γιατί την Παρασκευή 10 Ιουνίου καθώς περιμέναμε το περιφημο διάγγελμα του πρωθυπουργού, διάφορες φήμες άρχισαν να φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Το μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ήταν προγραμματισμένο για τις 14.00 αλλά η ώρα περνούσε και ο πρωθυπουργός είχε εξαφανιστεί!

«Το ακύρωσε τελευταία στιγμή", "αλλάζει την ομιλία του", "ήρθε απαγόρευση από το ΔΝΤ για όσα ήθελε να πει», ήταν οι πρώτες σκέψεις που κυριάρχησαν.
Και ύστερα ήρθε το... tweet!
Μέσα από το twitter ο Γιώργος Παπανδρέου , πρωθυπουργός της Ελλάδας, ενημέρωσε δημοσιογράφους και πολίτες ότι:
«Λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού η δήλωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου θα καθυστερήσει. Θα σας ενημερώσουμε με σχετικό tweet»!
Μετά από αυτό, ειλικρινά αδυνατώ να γράψω επίλογο σε αυτό το editorial! Όπως λένε και οι λαϊκοί τραγουδιστές.... "δικό σας"!
Κώστας Χαρδαβέλλας

Υ.Γ Και επειδή ξέρω ότι πολλοί είστε "άπιστοι Θωμάδες", δείτε με τα μάτια σας το σχετικό... tweet!


Ενοχλήθηκαν από την σβάστικα στην “σημαία” της “Ευρώπης”


Είδα εδώ, ότι ενοχλήθηκαν οι Γερμανοί που εμφανίστηκε η σβάστικα στην σημαία της “Ευρώπης”…  Απορώ που δεν ενοχλήθηκαν και οι Σλοβάκοι και οι Βέλγοι.
Προσωπικά, ποτέ μου δεν πίστεψα σε καμία Ευρώπη.  Συλλογή από τέως Αυτοκρατορίες, με την Γερμανία να προσπαθεί για τρίτη φορά από το 1911, παρά τους δύο Παγκόσμιους που.....
έφαγε στο κεφάλι.  Αυτή την φορά το κάνει αλλιώς:  Αγοράζει αυτά που θέλει, δεν τα κατακτά με blittzkrieg.  Τα κατακτά με Πράσινη Προπαγάνδα, με βραβεία Νόμπελ μαϊμού, με συμβούλια ειδικών και Ινδών επιστημόνων, με ΜΚΟ, με συνδιασκέψεις για το περιβάλλον και με Πράσινα άλογα, με φυτευτούς νόμους για ηλίθιους. Με καλλιεργημένο σοσιαλισμό. Με εξαγορασμένους πολιτικούς, και εξαγορασμένες πολιτικές.  Και, φυσικά, όλα χρηματοδοτημένα από τις εξαγοραζόμενες χώρες-στόχους.  Έμμεσα ή άμεσα.
Στην κρίση που περνάει η χώρα μου επικρατεί σύγχυση.  Ελάχιστοι λένε τα πράγματα με το όνομά τους.  Τα Ελληνικά κόμματα φτιάχτηκαν και οι πολιτικοί τους λαδώθηκαν, ή εκβιάστηκαν, ή στριμώχτηκαν για να έχουμε τον σημερινό ”Ευρωπαϊκό” προσανατολισμό. Γερμανικό προσανατολισμό, με τζουτζέδες φερέφωνα από την Σλοβακία, το Λιχντενστάϊν, το Βέλγιο και την Φινλανδία να έχουν άποψη.
Επιδοτηθήκαμε για να φύγουμε από την πρωτογενή παραγωγή.  Μας φτιάξατε πολιτικούς που κατέστρεψαν το Ελληνικό κεφάλαιο (αλλά έφτιαξαν κρατικοδίαιτο, Γερμανόφιλο “κεφάλαιο”, πληρωμένο αρχικά από επιδοτήσεις και σύντομα από δανεικά και φόρους).  Μεταξύ Επιμελητηρίων και ΜΚΟ, και Siemens εκφυλίστηκε ΟΛΟΣ ο πολιτικός μας κόσμος.  Με ελεγχόμενα τα ΜΜΕ, κανείς δεν είπε κιχ.
Από το 1997 έως το 2010 πέσαμε από την 25η στην 78η θέση στην κατάταξη της διαφθοράς.  Από το 1997, μέχρι το 2010, πείτε μου εσείς ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα.  Μας επιδοτήσατε και λαδώσατε για να δανειστούμε για να ψωνίζουμε made in Germany.  Τα χρέη μας είναι το ΑΕΠ σας, και η “Ευρώπη” ο μανδύας σας.
This is Πάρτα! Είναι η απάντησή μου σε εσάς που θίγεστε. Αλλά μην φοβάστε, για την ώρα, είμαι …μειοψηφία.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ !!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Δεν ξέρω αν εκεί στην κυβέρνηση έχουν παραφρονήσει. Πωλούν τα κτήρια των υπουργείων σε ιδιώτες και στην συνέχεια το δημόσιο θα τα νοικιάζει από τους νέους ιδιοκτήτες τους. Όποιος δεν το πιστεύει ας διαβάσει το σχετικό απόσπασμα από το σχέδιο νόμου για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
 Όσοι επιθυμούν να διαβάσουν ολόκληρο το νομοσχέδιο, ας κάνουν κλικ ΕΔΩ και για την αιτιολογική έκθεση, κλικ ΕΔΩ
ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.


Α.Α.

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για ανάγνωση

Διαψεύδει το Υπουργείο Εξωτερικών, μεγάλη αποκάλυψη του Independent. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ!


Μυστικές συμφωνίες Καντάφι-Ελληνικής κυβέρνησης και στη μέση …20 δισεκατομμύρια δολάρια
Ένα θέμα που προβλέπουμε ότι θα πάρει μεγάλες διαστάσεις στα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ
Ένα δημοσίευμα της έγκυρης Βρετανικής εφημερίδας, το οποίο δεν απασχολεί μέχρι....
στιγμής κανένα ελληνικό ΜΜΕ, έσπευσε να διαψεύσει το Υπ.εξ. το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Ανακοίνωση ΥΠΕΞ σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του Independent
Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Independent” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η συνεχιζόμενη κρίση στη Λίβυη και οι σοβαρές ανθρωπιστικές συνέπειές της για το λιβυκό λαό μας προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Όπως είναι γνωστό, είναι σε εξέλιξη από καιρό συζητήσεις και στο πλαίσιο της Ομάδας Επαφής για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς το λιβυκό λαό με χρήση δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων του λιβυκού καθεστώτος, με σεβασμό στις αποφάσεις του Συμβουλίου ασφαλείας. Άλλωστε, κατά τη χθεσινή συνάντηση της Ομάδας Επαφής στο Αμπού Ντάμπι σημειώθηκε σημαντική πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση.
Η Ελλάδα, από κοινού με τους συμμάχους και τους εταίρους της, συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικής λύσης στη λιβυκή κρίση και έχει δηλώσει την ετοιμότητά της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το σκοπό αυτό, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στο λιβυκό λαό.
ταχαλια

Αντρίκος “θέλω όσα πήρε καί ο τσουκάτος”!


http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/kammenos-54.jpgΤό ποσόν του 1000000€  που κατά το Πασόκ υπεξαίρεσε ο Θ.Τσουκάτος από τά μαύρα ταμεία της Ζίμενς καί κατά τόν Θ.Τσουκάτο το κόμμα τού Γ. Παπανδρέου ζητά ο Αρχηγός τής επιδοτούμενης ΜΚΟ i4 sence Antrikos Papandreou, με αγωγή πού κατέθεσε αμέσως μετά τήν κίνηση της δικαιοσύνης μέσω τού Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος νά.....
μέ καλέσει γιά να καταθέσω τήν Τετάρτη 15 Ιουνίου.
Αντιλαμβάνομαι τόν πανικό γιά τήν αποκάλυψη εκείνων πού εν γνώση τους στέρησαν τό Ελληνικό Δημόσιο από τουλάχιστον 26 δις $ πουλώντας ασφάλιστρα κινδύνου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τήν ίδια ώρα πού μυστικά διαπραγματεύονταν τήν είσοδο της Χώρας στο μηχανισμό του ΔΝΤ.
Αντιλαμβάνομαι τήν προσπάθεια στήριξης τών Μεγάλων κολλητών που καί στό παρελθόν βάπτιζαν το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι Ελληνικό γιά να αρπάζουν παράνομα επιδοτήσεις καταστρέφοντας τήν Ελληνική αγροτική οικογένεια .
Τήν στήριξη τών συνεταίρων της πράσινης ανάπτυξης πού εγκατέλειψαν τίς χώρες τους μετά τήν αποκάλυψη σκανδάλων μέ τήν alkatel όπως του Jose Maria figures.
Τήν στήριξη τών διαχειριστών εταιρειών CDS όπως η Goldman sacks πού τώρα είναι σύμβουλοι επί πληρωμή της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενώ πρώην στελέχη της όπως ο Τούρκος demirel συναίτερος τών ανωτέρω .
Καλώ τόν andrikos ,
Να υποβάλλει άμεσα καί μήνυση εντός 7 ημερών άλλως θά του καταθέσω εγώ καλώντας ώς μάρτυρες Όλους τους Ελεύθερους Έλληνες.
Να δεσμευθεί ότι θά έλθει στό δικαστήριο στήν διεξαγωγή της δίκης καί νά μήν τήν κοπανίσει όπως ο Τσουκάτος.
Νά ζητήσουμε καί οι δύο μέ κοινή επιστολή στήν Ελβετία στό Λουξεμβούργο στήν Ιαπωνία στήν Ινδία στήν Κίνα, (σσΟ: ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ) και όπου αλλού ο ίδιος επιθυμεί το άνοιγμα και δέσμευση στούς  πιθανούς τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Να απαντήσει πόσα πήρε σέ ΜΚΟ που συμετέχει από το Ελληνικό Δημόσιο ,σπόνσορες κτλ.
Ευχαριστώ γιά τήν Ευκαιρία
Δηλώνω ότι παραιτούμαι κάθε Ασυλίας Βουλευτικής .
Πάνος Καμμένος
Εκλεγμένος Βουλευτής Β Αθήνας._

ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ (ΗΔΗ) ΕΔΩ…


Αν είχατε την πρόνοια κ. Παπανδρέου να βάλετε στο Υπουργικό Συμβούλιο καθρέπτες θα βλέπατε τους εαυτούς σας, που....
λειτουργούν ως «τοποτηρητές» των δάνειων δυνάμεων κατοχής

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με την κυβέρνηση και με τον Γιώργο Παπανδρέου. Διάβασα και ξαναδιάβασα την ανακοίνωσή τους με την οποία ανακάλυψαν τον… εχθρό του τόπου και δεν είναι άλλος από τα ΜΜΕ.
Δεν θα αναφερθώ στο ρόλο που έπαιξε η πλειοψηφία των Media για να στηριχθεί ο…εκσυγχρονιστής Κώστας Σημίτης που επί των ημερών του καναλάρχες και εκδότες μπαινόβγαιναν στο Μαξίμου, ούτε φυσικά στο πως του έδειξαν την πόρτα για να πάρει την κληρονομιά το «παιντί» που έλεγε και η Μαργαρίτα Τσάντ.
Το βρώμικο ρόλο που έπαιξαν κάποιοι εκείνη την περίοδο θα τον αποκαλύψει κάποια στιγμή η ιστορία.
Όπως και το ρόλο που έπαιξαν τα ίδια πρόσωπα με το αζημίωτο πάντα για πείσουν τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Κυπριακό λαό για να πεί ναι στο προδοτικό σχέδιο Ανάν.
Γι΄αυτό και δεν τόλμησαν να κάνουν  δημοψήφισμα για το Μνημόνιο ούτε το «ένα» και φυσικά ούτε το «δυο».
Το πάθημα των δάνειων δυνάμεων τους είχε γίνει μάθημα. Αρκέστηκαν στο να πείσουν το Γιώργο Παπανδρέου και τα εξαπτέρυγά του να το υπογράψουν.
Έλεγα λοιπόν στην αρχή του κειμένου ότι για πρώτη φορά συμφωνώ με τον ΓΑΠ, που αναφέρει  στην ανακοίνωσή με την οποία επιτίθεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  μεταξύ άλλων ότι:
«Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες “πληροφορίες” για “ξένους Επιτρόπους – Ανθύπατους στα υπουργεία”, είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί “κατοχής” στην Ελλάδα.»
Πράγματι κύριε Παπανδρέου. Δεν περιμένουμε τους «ξένους Επιτρόπους-Ανθύπατους στα Υπουργεία».
Οι Ανθύπατοι είναι ήδη εδώ. Αν είχατε την πρόνοια να βάλετε στο Υπουργικό Συμβούλιο καθρέπτες θα βλέπατε ποιοι είναι οι Ανθύπατοι των δάνειων δυνάμεων.
Θα βλέπατε πρόσωπα και πράγματα γνωστά σε σας από καιρό. Θα βλέπατε τους εαυτούς σας. Τόσο απλό είναι.
Συμφωνώ μαζί σας κύριε πρωθυπουργέ. Είναι απαράδεκτο να δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη και να την παραπληροφορούν λέγοντας ότι περιμένουμε τους…βαρβάρους από την Εσπέρια, όταν αυτοί είναι εντός τειχών και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μέρα με τη μέρα μέτρο με το μέτρο.
Σας αδικούν. Και καταλαβαίνω ότι σας πνίγει το δίκιο.
Όπως καταλαβαίνω καλά και τις απειλές σας προς τα Μέσα Ενημέρωσης που τους στέλνετε το μήνυμα ότι: « η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.»
Μόνο που εσείς και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ χορεύετε ταγκό εδώ και χρόνια και στην κατάρρευση πάτε…πακέτο.
Α και κύριε Πρόεδρε, θα σας ρωτήσω και πάλι: μήπως πήρατε το μήνυμα της Πλατείας ή γι΄αυτό θα βγάλετε άλλη ανακοίνωση. Ακούει κανείς εκεί στο Μαξίμου-Καστρί; Κανείς. Παράλογο άρα…λογικό που έλεγε και ο Λάκης Λαζόπουλος στους Μήτσους ως συμπεθέρα…
Δημοσιεύθηκε και στην εφημερίδα “Δημοκρατία”